bugün

kova burcu kadını

sahip olduğum burçtur.

öncelikle aşırı derecede inat vardır. öyle bir inat vardır ki dediğinden vazgeçiremezsiniz. oldukça dik kafalılardır. ayrıca bir kovayı sinirlendirirseniz kaçın ondan , nereye gidebilirseniz gidin , tam anlamıyla sinir patlaması yaşar.

o kadar ilginç insanlardır ki , fazlasıyla da neşelilerdir hayat doludurlar , eğlendirirler ve hani bulunduğu ortamda kesinlikle dikkat çekerler. iyi bir mizah anlayışları vardır.

dışardan fazlasıyla soğuk gözükürler. itici , kasıntı biri bile diyebilirim. cool ve özgür bir yürüyüşleri vardır. o kadar soğuk gözükmesine rağmen tanışınca şok olabilirsiniz. içinden tam anlamıyla arkadaş canlısı neşeli biri çıkabilir. ayrıca güzel giyinirler. gerçekten mükemmel bir giyim tarzları vardır.

çok zeki varlıklardır ,iyi bir konuşmacıdır duygusallıktan uzak , akılcı , yenilikçi , özgürlük sahibi bir yapıları vardır. hep en iyisi olmak isteyen canlılardır.

kova burcu insanları gerçekten çekilmezdir ama sahip olabileceğiniz en iyi dostlar bu burçtadır. sevdiklerine çok bağlıdır.

ya çok değişik insanlardır. kendimden biliyorum , bir an aşırı neşeliyken birden bozulabilirsiniz , hem sahip olmaktan zevk alacağınız , hem de dayanabilmekte güçlük çekebileceğiniz bir burç. yalnız kova burcu birine aşık olmayın , kova bu konularda genelde soğuk ve bu tür şeylerlere ilgilenmeyen biri olduğundan dolayı sizi üzebilir , ne üzmesi lan , süründürebilir. ama bir kova burcu size aşıksa bundan gerçekten emin olabilirsiniz , sevdiğini çok sever. çok seçicidir ondan dolayı da aşık olması da zordur diyebilirim.
güncel Önemli Başlıklar