bugün

volkan demirel

el insaf la el insaf. bu adamın anasına, karısına, küçücük çocuğuna küfrediliyor o statta. ben de bir fenerbahçeli olmama rağmen bazı konuşmalarını ve tahrik edici hareketlerini yanlış bulurum. ama kardeşim, üzerinde ay yıldızlı forma olan kaleciye ana avrat küfür edilir mi maçtan önce. ayıptır yahu ayıptır. evet yaptığı profesyonelliğe sığmadı ama belli ki adamın canına tak etti. kaldı ki eliyle "sus" işareti yapmasına rağmen küfürler devam etti ve dayanamadı gitti. üstelik giderken de öyle tahrik de etmedi kimseyi.

caner erkin ve volkan'ın eşleri için pankart hazırlayacak kadar ahlak yoksunlarının bu tepkiyi anlamasını beklemiyorum tabii ki. ama bir kereliğine de olsa fanatizmi bir kenara bırakıp objektif olmayı deneyin. siz volkan'ın yerinde olsanız ne yapardınız? bu kadar basit aslında her şey. tribünlerden küfür etmek kolay tabi.

küfür etmeden kendisini ifade edemeyenler de hemen damlayıp yine kendileri yakışanı yaparak bunu savunuyor. aferin size. hangi takımın stadında olduğunu bile idrak edemeden ahkam kesiyor ağzı bir hayli bozuk fanatik. kendi takımının yediği naneleri neden yazman bunlar anlamıyorum. tt arena'da değil miydi kafasına şişe gelen çocuk eyy at gözlüklü.