bugün

yobaz kemalist vs yobaz siyasi islamcı

birbirlerinden nefret eden iki farklı gruptur. fakat özlerinde birbirlerine çok benzerler.

- kemalist batı özentisidir atatürkçülük yerine kemalizm'i kullacak kadar batılılaşmıştır, siyasi islamcı arap özentisidir "arapların köpeğine bile laf söylemeyin" zihniyetine sahiptir.
- kemalist v yani zafer işareti yapar, siyasi ıslamcı rabia yapar ama hakiki türk işareti olan bozkurt ikisine de uzaktır.
- kemalist osmanlı'dan, siyasi islamcı atatürk'ten nefret eder. oysa atatürk değerli bir osmanlı paşasıdır.
- kemalist "parkta yiyişen türbanlı kızlar", siyasi islamcı "izmir'de kızlar teklif ediyormuş" tarzı saçma sapan genellemeler yapar.
- kemalistler sünni islama her türlü hakaret ederken alevilere en ufak laf söylenince köpürür, siyasi islamcılar ise alevilere her türlü hakareti ederken islama en ufak laf söylenince delirir.
- ikiside arap sevicidir. kemalistler nusayri arapları ve filistin kurtuluş örgütü'nü çok severken, siyasi islamcılar mursi gibi liderleri ve hamas gibi örgütleri çok sever.
- ikiside hakiki türk ve milliyetçi olduğunu iddia ederken uygur türkleri, ırak türkmenleri ve kırım tatarları gibi soykırıma uğrama ihtimali çok yakın olan türkler hakkında sesleri çıkmaz.
- kemalist rusya-çin emperyalizmini savunurken, siyasi islamcı abd emperyalizmine çanak tutar.

özünde birbirine çok benzeyen bu yobazların gerçekte gözle görünür farkı yoktur. bakın birbirinize ne kadar çok benziyorsunuz değil mi ?

not: izmir ödemişli türbanlı annenin evladıyım.
güncel Önemli Başlıklar