bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Sıkıntılı sözlük yazarının içini döktüğü başlıktır.

Allah nasip ederse 25 ekim de evleniyorum sözlük. 10 yıldır beraber olduğum kız arkadaşımla evleniyorum ama tam anlamıyla mutlu olamıyorum.
Ailenin arkanda olmaması, sevdiğin kızı ailenin istememesi ve etin tırnaktan ayrılmaması...
inandığım bir yolda ilerlediğim için yorulmuyorum ama üzülüyorum.
Evimi herşeyimi kendim kuruyorum, oturacağımız evi boyattıktan sonra temizliğini kendim yapıyorum, kimseden maddi destek beklemiyorum ama manevi destek olmadığı zaman hele de bu ailen olacak kadının istenmemesi olduğu zaman çok zor.
Bir de herkes "ya ayrılırsak" ile ilgileniyor.
Ben bu ilişkiyi 10 senedir yaşıyorum sözlük, bu dönem de 3 yıl birbirimizden uzak yaşadık, araya mesafeler girdi, askerlik girdi, ailem girdi ama biz birbirimize saygımızı ve sevgimizi kaybetmedik ve biz nasıl daha mutlu olacağızı düşünürken ailem ile ilgili durumdan haberdar olan herkes bize "ya mutsuz olursanız" konusuyla geliyor.
Zaten bi kuru nikah ile geçiştirip gideceğiz hayatımızda bir kez yaşayacağımız o en mutlu günümüzü sırf benim ailem düğün istemiyor diye, bir de insanların salak salak öngörüleri çıkıyor karşına.

Aslında anlatasam hikaye o kadar uzun ki, ailemden yediğim baskı, arkadaşımm dostum dediğim insanların bu durumu bilmesine rağmen bir telefon bile açıp manevi destek olmaması ve saire...

Ama bildiğim bir tek şey var, belki herşey tam olmayacak ama birlikte olacak...