bugün

ateistin din dersi görmesi zaruridir

saçmalığın daniskasıdır. zorunlu din dersi nedir amk? ya nasıl ülkeyiz amk kafayı yiyeceğim artık. din ile eğitimin alakası nedir? din kişisel bir şeydir, dinlerin kitapları var açar okur kişi isterse. ders adı altında zorla dayatmanın manası ne? hele ateiste zaruriymiş? Yok yav? Lan siktir git.

Sana bir şey diyeyim mi sen ateiste zorla dayatırsan o dinden ekstra nefret eder o insan. şahsen ben ekstra nefret duyuyorum artık. belki başka bir ülkede yaşasam bu kadar nefretle bakmazdım ancak burada durum böyle. oldu amk, sen zorla dini dayat, çıkardığın kitapta taşak geçer gibi ateistlere ''tanrı yokmuş gibi davranan'' tanımı yap. iyi bir bok yapıyormuş gibi övün bunla. sikerim dersinizi sizin amk. iyice dindar malak bir nesil yetiştirecekler.

ba ba ba birde başka ülkelere laf atıyor. neymiş dinleri karşılıklı anlayışa dayalı şekilde öğretmek. ulan ulan ulan... kaç satır yazıyor o kitapta diğer dinlerle ilgili amk yüzsüz herifler? şu ülkeden siktirip gideceğiniz günleri iple çekiyorum. ben görmezsem bile torunumun torunu falan görür umarım. gelip mezarıma anlatsınlar sonra nasıl siktirolup gittiklerini.