bugün

kürt sorununa çözüm önerileri

bir üstümdeki entrynin uygulanması.
edit:yok be.$aka yapıyorum.o kadar küçük çaplı olmamalı.ordu ve hükümet destekli de olmalı.kürtlerden tarihin en kesin sözü alınmalı.tehlikeli olanlar ve ısrarla zararlı ideolojide olanlar ağır $ekilde cezalandırılmalı,gerekirse vatanın bekâsı için öldürülmeli.
tüm kürtler iyi kürt-kötü kürt diye ayrılmalı,diğer etnik azınlıklara da ibret olmalı.iran'la ortak çalı$ılmalı,destek verilmeli,alınmalı.dtp kapatılmalı,301 ağırla$tırılmalı.orhan pamuk tıpkı nazım hikmet gibi muamele görmeli,aldığı ödül g.tüne ve bazı ermenilere sokulmalı.
vatan haini ve türk dü$manı kalle$ler 15 ya$ındaki veletler tarafından sokak ortasında kahpece ve adına yakı$mayacak $ekilde değil,haini efsane ve kahraman yapmadan profesyonelce ve mahkeme düzeyinde yargılayıp öyle infaz edilmeli.
avrupa birliği artık bir amaç olmaktan çıkmalı,belki araç olmalı.
kimsenin iç i$lerimize karı$tırılmamalı,tüm kürt ve etnik azınlıklar karde$ kabul edilmeli,ancak hadleri önümüzdeki 100 bin milyon yıl boyunca bildirilmeli,en ufak bir isyan roma imparatorluğu ve osmanlı'daki gibi bastırılmalı,onlar yanılıyor olamaz.