bugün

islamiyete dil uzatarak ateist olmak

uludağ sözlük ve diğer sözlüklerde de bolca görülen, insanların dini değerlerine, kutsallarına, hiç ama hiç umursamadan dil uzatıp sonra da kendilerinin inanmama özgürlüklerinden dem vurarak, bir de yüzsüzce saygı bekleyenlerde görülen durum.

şimdi bu klavye ateistleri; hz. ünvanının nerden alındığından tutun da, hz. peygamberin 9 yaşındaki çocuklar nikah kıymasına kadar her şeyi dillerine dolarlar. sanki islamiyet hakkında bilgileri varmış gibi gelip burda ahkam keserler, ateizm sitelerinde gezinirken, diğer sekmelerinde de porno sitesi açık halde ders verirler bizlere.

şimdi çıkmış insan müsveddesi, pedofili deyince aklımıza hangi din geliyor diye soruyor o nohut kadar beyniyle. sonra da buna neden tepki göstermiyor diye yine o engin bilgileriyle sorguluyor müslümanları.

lan islamiyet hakkında ne biliyorsun, hz. muhammed'in hayatına ne kadar hakimsin de gelip burda zehir kusuyorsun a karaktersiz herif, a şerefsiz köpek. madem çok entelektüelsin, madem çok havalısın, bilgilisin, o halde burda yazdıklarını söylesene istanbul'un göbeğinde.

amk şerefsizleri sizi, geçmişsiniz ekran karşısına, almışsınız çekirdeklerinizi de, insanların değerlerine hakaret ediyorsunuz. sizin de, yapacağınız trollüğün de...

amk mallarına bak hele koyun yaptılar, dindoş yaptılar beni. lan sığırlar, siz önce insanları yaftalamamayı öğrenin şebekler sizi. bunları yazan herkes dindar mı oluyor da havlıyorsunuz lan siz.

edit: bunları yazan herkese erdoğan aşığı diyecek kadar bonzai müptelalarına diyecek sözüm yok. hele hele, islamiyete, hz.muhammed'e edilen hakaretleri görmeyip, onlara hiç değinmeyip benim yazdıklarıma takanlara kaba nahiyemle gülüyorum.