bugün

güneşi beklerken

bir laptopun yere atılarak rahatça parçalandığı ve hiç zahmete girmeden hard disk'in söküldüğü dizi.

kafamda deli sorular,
* aksel ile begüm nasıl mezun oluyor? hadi zeynep'in ile melis'in aynı yaşta olmasını sindirdik ama aksel ile begüm?
* güneş ile kerem ikizler iken ses farklılığını anlayamadım. ikizlerde bu derece açık bir ses farkı oluyorda biz mi bilmiyoruz?
* sonra güneş ile cihan hocanın bağlantısı ne? gizem olsun diye mi bir bölümde karşı karşıya getirdiniz?
* aksel melis'i bornozlu gösterdi diye orospu mu oldu şimdi kız? çok saçma lan öle bir hatun instagrama bikinili fotoğraflarını bile paylaşıyordur. bornozdan nolcak?
* 32x dosyası noldu?
* birde ahmet sayer nasıl kaçıyor o hastaneden gösterirsiniz umarım.
* ayrıca rüya işçileri oturup eski bölümleri keşke izleselermiş; Osman amca bildiğin gölyazı'lı yapıldı ve orada kaldı. hani karısı öldü, gidecek yeri yoktu, kızı sahip çıkmıştı babasına noldu? jane, sevim sayer'in asistanı olmuştu ve orada gizemli hallere bürünmüştü tıpkı jale hoca gibi ona noldu? barış kendi hastalığı için 32x deneyleri yapıldığını öğrendikten sonra sadece bir mağduru ziyaret etti. peki noldu sonra? ahmet sayer'i döven barış "aaa, benim içinmiş yaf siktir et o zaman ne intikamı" diyerek caydı mı? sevim sayer'in karşısına giden barış, şirketten payını istemişti o noldu? güneş barışa kimliğini açıkladı diye bütün bunları unuttu mu barış? nasıl olsa güneş paranın dibine vuracak bende kerem'in yancılığından güneş'in yancılığına mı geçerim dedi? kerem güneş'in peşinden koşturuyordu bir ara kim bulmaya çalışıyordu niye vazgeçti? ayrıca paranın dibine vurmuş ahmet sayer güneşi öyle bırakır mı? biraz mantık amk...
* ayrıca ajanstan oyuncu almak o kadar kolay mı lan? ve ajansta zeyneple yağmur'un o kezban tripleri neydi lan? kasları görünce dudak ısırmalar, yağmur'un gidip kasları ellemesi falan? biri kerem'e diğeri can'a köpek gibi aşıktı hani bu nasıl aşk amk?
* tülin ile melda ortaklığı vardı zaten bitti. arkadaşı bilmiyor hadi soruyor modacılık sana uygun mu diye ama tülin'e sanki daha önce modacılık yapmamış gibi senaryo yazan senaristler, ne içiyonuz siz hacı?
* finalde zeynep'in yıllar sonra olanları anlattığı çocuğunun ağladığı falan sahne vardı umarız ki unutulmaz o sahne.
* karavan olayına gelince, aksel babasını kaybetti, kerem ile ahmet sayer'in peşinden koştu, kerem'i aldı kaçırdı binlerce olay yaşadı ama çük kadar anahtarlıktan her şeyi çözdü helal olsun amk ve melis, aksel ile konuşcam konuşcam diye geziniyordu ortalıkta noldu amk birden de caydın? ayrıca eskiden kerem sayer yöntemleri vardı ve bu yol ile melis'i konuştururdu. herhalde bir kerem sayer is back tekrarı olmalıydı.

rüya işcileri başa geldiğinde "biz final yapacağız siz kafanıza göre takılın" dediler herhalde onlarda eski bölümleri çok fazla siklemeden yenilerini yazdılar. ayrıca final fragmanı; http://video.kanald.com.t...olum-Fragmani-FiNAL/25298
buradan anlaşıldığı üzere hepsinin bi beş on yıl sonraki halini gösteren ve o süreci kısacık anlatan bir final izlicez. ulan gökhan horzum devam etse iyimiş, mumla arandı valla.

allahtan final yapıyo diyenleri takmazdım güzel dizi derdim ama bokunu çıkarmak bu olsa göre az biraz tutarlılık be yavrum...