bugün

sabah akşam erdoğan a sövüp özgürlük yok demek

söz konusu eylemi gerçekleştiren kişilerin akıl sağlıklarının yerinde olmadığı gibi haklı bir tespitin yapılmasına neden olacak, eğer akıl sağlıkları yerindeyse de, o zaman bu şahısların ağır birer yavşak olabilme ihtimalini ortaya çıkaracak olan durumdur.

sabahtan akşama kadar gerek normal yaşam içinde, gerekse de internet ortamında yapılan her siyasi tartışmada başbakan'a, sıradan bir vatandaşa dahi edilemeyecek galiz hakaretleri ettikten sonra aynı tartışmanın sonunda "bu ülkede özgürlük yok" diye ağlamak galiba yavşaklıktan başka bir şey değil. hiç kusura bakmayın.

bakın ben burda başbakan'ı savunmuyorum. babamın oğlu değil sonuçta, kendisine küfür ediliyor diye, oturup bunu dert edecek değilim. ben burda, sizlerin ne kadar samimiyetsiz insanlar olduğunuzu yüzünüze vuruyorum.

ben başbakan olsam, bana küfür edenlere tek tek dava ederim. sırf bu işe bakması için özel bir ekip bile kurarım. o zaman bile faşist, baskıcı ya da diktatör olmuş olmam.

nasıl bir özgürlük istiyorsunuz siz? hadi geçelim küfür etme ve özgürlük ilişkisini. neyi yapamıyorsunuz da özgürlük yok diyorsunuz? ben şimdi yapmak istesem, sizin o yapamıyoruz dediğiniz şeylerin hepsini yapabilirim ve kimse de müdahale etmez. he ben bayburtlu olduğum için ve bayburt'ta gece hayatı olmadığı için birçoğunu yapamam orası ayrı. ama bulunduğum yerde imkan olsa ve yapmak istesem her şeyi yapabilirim.