bugün
- nickten isim tahmini yapmak37
- manyak mısınız nesiniz7
- tai lung'un erkeklerden hoşlanması5
- enayimiknatisii16
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası8
- on üçüncü nesil yazarlara hoş geldin diyoruz3
- şeyh olmak için gerekenler3
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya2
- diamond bosphorus23
- hashimoto tiroiditi4
- karın ağrısına mekikli çözüm2
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı8
- sözlüğün kralı olmak2
- kavga etmekten korkan erkek8
- tai lung24
- askerliğin mantığı2
- habire12 adamdır37
- nervio hamferdi5
- faik öztrak4
- mikronezya da savaş çıksa türkiyenin etkilenmesi3
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- yunan adaları6
- habire1259
- insan kaynakları6
- en sevilen su markası7
- az yakar diye dizel araba alan memur3
- balyoz ve ergenekon kumpasları2
- server'ın naneyi yemesi5
- kacak elektrik kullanmayan bey2
- ne olacak bu ülkenin hali4
- abberline3
- 5000 e yakın amerikan filmini özet geçmek2
- sssilvermist19
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- japon denince akla gelenler3
- izmirli kızların verici olması17
- kan sırası4
- ben geldim naneler13
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- aldığınız en ilginç iltifat5
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- fil8
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- sözlük kızlarının kombinleri23
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- kaplan7
Türkiyede oynayan iki futbolcumuz dünya kupasında yarı finalde mücadele gösteriyor.iyi ya da kötü.Ancak 2 oyuncuyuda karşı takım tarafları inanılmaz eleştiriler yapıyor dalga geçiyor v.s
Kuyt kendi bölgesi olmamasına rağmen bu dünya kupasında bekte elinden geleni yaptı.Hataları da çoktu belki ama hırsı alkışlanmaya değerdi onu dünya kupasında izlemek güzel bir duyguydu benim için.Fenerbahçede oynayınca dünyaca ünlü bir futbolcu benim düşmanım mı olur.
Sneijder kendisine verilen görevi başarılı bir şekilde yerine getirdi bence , daha henüz kosta rika maçında direkten dönen topları , ortaları ile övüyorduk.Takımını 88.dakikada attıgı golle çeyrek finale çıkarmasını övüyorduk.Attıgı paslar , kestigi ortalar.Direkte patlayan sutları.Her birini izlediğimde gururlandım içimden ulan bu adam türkiyede oynuyor dedim aynı sekilde kuytında çalımlarında paslarında aynısını söyledim.
Yarı final maçında iki oyuncu da çok iyi değildi ama zaten Hollanda da defansın dışında şu çok iyiydi diyebileceğimiz biri yok.Ayrıca sneijder penaltıyı kaçırınca kötü futbolcu mu oldu ? Sizce kulüpler bir oyuncuyu transfer ederken attıkları penaltılara mı bakıyor , yoksa maç içindeki mücadelelerine mi.Bir oyuncu bir maçta kötü oynadı diye kötü futbolcu olmaz.
Kuytında Sneijderinde hakkını verelim ve ülkemizde böyle futbolcular oldugu için gurur duyalım.
Kuyt kendi bölgesi olmamasına rağmen bu dünya kupasında bekte elinden geleni yaptı.Hataları da çoktu belki ama hırsı alkışlanmaya değerdi onu dünya kupasında izlemek güzel bir duyguydu benim için.Fenerbahçede oynayınca dünyaca ünlü bir futbolcu benim düşmanım mı olur.
Sneijder kendisine verilen görevi başarılı bir şekilde yerine getirdi bence , daha henüz kosta rika maçında direkten dönen topları , ortaları ile övüyorduk.Takımını 88.dakikada attıgı golle çeyrek finale çıkarmasını övüyorduk.Attıgı paslar , kestigi ortalar.Direkte patlayan sutları.Her birini izlediğimde gururlandım içimden ulan bu adam türkiyede oynuyor dedim aynı sekilde kuytında çalımlarında paslarında aynısını söyledim.
Yarı final maçında iki oyuncu da çok iyi değildi ama zaten Hollanda da defansın dışında şu çok iyiydi diyebileceğimiz biri yok.Ayrıca sneijder penaltıyı kaçırınca kötü futbolcu mu oldu ? Sizce kulüpler bir oyuncuyu transfer ederken attıkları penaltılara mı bakıyor , yoksa maç içindeki mücadelelerine mi.Bir oyuncu bir maçta kötü oynadı diye kötü futbolcu olmaz.
Kuytında Sneijderinde hakkını verelim ve ülkemizde böyle futbolcular oldugu için gurur duyalım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar