bugün
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi6
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz28
- kız sanılan yazarlar5
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- yazarların sağlık sorunları7
- hilafetin türklere faydası3
- pforzheim şu an 10 derece3
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- hangi yazarla çift olursunuz28
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon2
- tai lung2
- özgür özel'in mersin de tutuklu başkan ziyareti2
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı10
- sinek as6
- erecto birader ile edirne ciğer tavası yemek2
- karmanın tam iyi çalışmaması2
- uyuyan insanın asıl amacı3
- mezar taşına karekod yaptırmak2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- insanların durduk yere birbirine ayar vermesi2
- kendinden zeki biriyle konuştuğunu anladığın an3
- istanbul da cirit atmak2
- mezar komşunuzun çok ses yapması3
- çindeki üç boğaz barajı dünyanın eksenini kaydırdı3
- penis boyu takıntısı6
- uzaylıların insanları belgeselde izlemesi2
- gölgenizin peşinizi bırakmaması2
- hurma gözlüm2
- dün biri gidicem diyordu2
- tomtom mahallesi4
- salllama ladino konuşuyoruz2
- biri için düşünülen kötü şeyin başa gelme ihtimali2
- gülüşü çirkin insan2
- cemil tugay12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- ya bi siktirin gidin15
- aşk8
- ucan tekme atan hipopotam43
- kuba new city 50 motorsiklet2
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- beklenti2
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- durduk yere eski bir rezilliği hatırlamak2
- türkiye almanya'dan 10 kat daha iyi2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- ben ve sevdiklerim hariç herkes aptal hissi2
inkar edilemeyecek gerçektir efendim. suat kılıç (yanaklarını yerim ya tam şap şap diye tokat atarak sevmelik) haricinde hepsi meymenetsizdir.
öncelikle meymenet nedir?
meymenet, iyilik, talih, uğur, bereket demektir. meymenetsiz de zıttı işte. ehi.
şu arkadaşı bi kenara koyuyorum yani; başbakanımız da dayanamamış bu tatlı yumuşacık pamuk gibi yanaklara sanırım.
görsel
------------
egemen bağış; tipe bak hele. tam bi' meymenetsiz suratı. sabah karga görse, kaçar gider. bıyığını sevdiğim. biraz tatlılık var ama bıyıkta.
görsel
idris naim şahin; çenesinde taşak olan eski bakanımız. bıyığa bakın. hele bu akplilerin tipinde öyle bi sıfat var ki, sanki 5 gündür kabız da, sıçamıyormuş, tam sıçarken fotoğraf çekilmiş gibi hepsi.
görsel
erdoğan bayraktar; abi hani insanda birazcık sevimlilik olur, ne bileyim, yüzü güzeldir, ağzı güzeldir, gözleri renklidir, burnu düzgündür. en kötü saçı vardır. adamda hiç biri yok. allah seni bununla bir de, tayyiple sınıyor erdoğancığım üzülme.
görsel
muammer güler; en komiği sanırım bu amcamız. adamın boynu yok lan resmen. afrika'da bi kabilede insanlar uzun boyunlu olması için boyunlarına zincir takıyorlardı, buna ne yaptılarsa artık. ahuaha. bu adamın boynuna kim buz atıyor lan, espirisi ile ünlü olan bakanımız.
görsel
(asdsafjad fotoğrafa bak)
hüseyin çelik; çenesinde taşak olan bir başka bakanımız. yine saçı olmayan bir bakan. meymenet oranı = %2.4 o oranı da dekolte hınzırlığı ve heykelde baktığı yerden veriyorum. hadi iyisin hüseyin.
görsel
http://halkhaber.tv/files...ALANDi-1381237930728.jpeg
bekir bozdağ; kafası olmasa yakışıklı aslında.
görsel
taner yıldız; bakanlıktan daha çok, eline bi' ak47 yakışacak olan amcamız. bak hüseyin çelik'e, erdoğan bayraktar'a, mis gibi jilet gibiler. pırıl pırıllar. senin yaptığın yakışıyor mu taner bey. militan gibisiniz. dağa çıksanız kimse yadırgamaz, ama ben o takım elbiseleri içindeyken sizi yadırgıyorum.
görsel
efkan ala; bir akpli'nin ne kadar düz sıradan ve meymenetsiz olabilirin en iyi yanıtı. yaşlı gözlüğü tamam; , dazlak saç ortası tamam; , meymenetsiz bakışlar tamam , saçların uykudan yeni kalkmış gibi olması tamam
görsel
ahmet davutoğlu; asgjasdfjsdafk. neyse.
görsel
-----------
final boss; recep tayyip erdoğan. ben bu amcamıza yorum yapmak istemiyorum. siz tanımlayın.
görsel
görsel
görsel
bi' tane de video koyalım;
https://www.youtube.com/watch?v=CTxpq5C9oSs
öncelikle meymenet nedir?
meymenet, iyilik, talih, uğur, bereket demektir. meymenetsiz de zıttı işte. ehi.
şu arkadaşı bi kenara koyuyorum yani; başbakanımız da dayanamamış bu tatlı yumuşacık pamuk gibi yanaklara sanırım.
görsel
------------
egemen bağış; tipe bak hele. tam bi' meymenetsiz suratı. sabah karga görse, kaçar gider. bıyığını sevdiğim. biraz tatlılık var ama bıyıkta.
görsel
idris naim şahin; çenesinde taşak olan eski bakanımız. bıyığa bakın. hele bu akplilerin tipinde öyle bi sıfat var ki, sanki 5 gündür kabız da, sıçamıyormuş, tam sıçarken fotoğraf çekilmiş gibi hepsi.
görsel
erdoğan bayraktar; abi hani insanda birazcık sevimlilik olur, ne bileyim, yüzü güzeldir, ağzı güzeldir, gözleri renklidir, burnu düzgündür. en kötü saçı vardır. adamda hiç biri yok. allah seni bununla bir de, tayyiple sınıyor erdoğancığım üzülme.
görsel
muammer güler; en komiği sanırım bu amcamız. adamın boynu yok lan resmen. afrika'da bi kabilede insanlar uzun boyunlu olması için boyunlarına zincir takıyorlardı, buna ne yaptılarsa artık. ahuaha. bu adamın boynuna kim buz atıyor lan, espirisi ile ünlü olan bakanımız.
görsel
(asdsafjad fotoğrafa bak)
hüseyin çelik; çenesinde taşak olan bir başka bakanımız. yine saçı olmayan bir bakan. meymenet oranı = %2.4 o oranı da dekolte hınzırlığı ve heykelde baktığı yerden veriyorum. hadi iyisin hüseyin.
görsel
http://halkhaber.tv/files...ALANDi-1381237930728.jpeg
bekir bozdağ; kafası olmasa yakışıklı aslında.
görsel
taner yıldız; bakanlıktan daha çok, eline bi' ak47 yakışacak olan amcamız. bak hüseyin çelik'e, erdoğan bayraktar'a, mis gibi jilet gibiler. pırıl pırıllar. senin yaptığın yakışıyor mu taner bey. militan gibisiniz. dağa çıksanız kimse yadırgamaz, ama ben o takım elbiseleri içindeyken sizi yadırgıyorum.
görsel
efkan ala; bir akpli'nin ne kadar düz sıradan ve meymenetsiz olabilirin en iyi yanıtı. yaşlı gözlüğü tamam; , dazlak saç ortası tamam; , meymenetsiz bakışlar tamam , saçların uykudan yeni kalkmış gibi olması tamam
görsel
ahmet davutoğlu; asgjasdfjsdafk. neyse.
görsel
-----------
final boss; recep tayyip erdoğan. ben bu amcamıza yorum yapmak istemiyorum. siz tanımlayın.
görsel
görsel
görsel
bi' tane de video koyalım;
https://www.youtube.com/watch?v=CTxpq5C9oSs
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar