bugün

azerilerin soma faciasına daha çok üzülmesi

Evet, bizim başbakanımızın, bakanlarımızın yapmadığını azerbaycan başbakan yardımcısı, basın ve milletvekilleri yapmış.

Biliyorsunuzdur bundan 1-2 gün önce azerbaycan başbakan yardımcı gözyaşlarını tutamamış soma faciası için ağlamıştı. Üstelik bizim başbakanımızın bakanlarımızın ağlamayı bırak olayı sıradanlaştırmasına rağmen.

http://www.zapkolik.com/v...mcisi-abid-serifov-847633
*
Daha sonra azerbaycan milletvekili maaşını soma bağışlayacağını açıklamış. Bizim hiçbir milletvekilimizin yapmadığını Azerbaycan milletvekili yapmıştır.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26436987.asp
*
Azerbaycan basını soma faciasının ilk gününden beri manşetlerine taşımış hatta bazı gazeteler üzüntülerini dil getirmek için 4 gün boyunca siyah beyaz gazete çıkarmışlardır. Biz de ise şimdilik gazeteler manşetlerine yer vermiş bir daha ki hafta yine eskisi gibi hangi ünlü kimi dürtmüş bunun haberlerini okuyacağız.

http://alkislarlayasiyoru...n-siyah-beyaz-cikarilmasi

kısacası kardeş ülkemiz bizi bizden daha iyi düşünürmüş. Bizim %45 kısımın yaptığı vicdansızlığı onlar yapmadılar. Onlar bu olayı normal göstermeye çalışmadılar, ölenlere neden şehit deniliyor demediler. Yada ölenlerimiz için sadece bir taziye mesajı vermekle kalmadılar. Anladık ki gerçek merhametli insanlar, gerçek modern insanlar, gerçek vicdanı hür insanlar ve demokratik insanlar Azerbaycan da.