bugün
- işiniz gücünüz yok mu9
- bir bela geliyor29
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- gocu40
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- fusya semsiyeli yabanci20
- uludağ itiraf13
- kimseyle dertleşememek4
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- bugün sizi en mutlu eden an3
- heyt bea gocu mu5
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- uludağ sözlük evreni8
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- ilk kez böyle hissediyorum2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- sözlüğün kırbacı5
- gecenin şarkısı13
- halil güneşli karizması3
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- başlık silebilme yetkisi3
- ayakları üşüyen erkek2
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- dizi izlemek2
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- hasan atilla uğur14
- gammazların sanki biraz şey olması3
- borsa istanbul daki fon krizi5
- apo'nun villası11
- şemşiye ne demek2
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- 5 bin lira kredi çekip karton karton sigara almak3
- yunanista'nın çıkarma tatbikatı fiyaskosu3
- habire12'nin kesinlikle yüzde yüz şemsiyeli olması3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- rtük ün evlendirme programlarını yasaklaması6
- erkekler neden evlenmek ister15
- mesih inananları kurtarmaya gelecek5
- nervio için nasihat yazısı3
- yazası gelmemek2
- kadın yazarları gammazlamayan gammaz2
- anadoludaki belediyeye dönmüş üniversiteler3
- düşün ki o bunu nasılsa okumayacak2
- ikinci gocu2
profesyooooonel lisanli bir futbol gecmisinin izlerini asil tendonundan, ic yan baglarima tasiyorum. yani cok ayiptir soylemesi, a... korum derecesinde iyi bir stoper idim. kartal yuvasi alt yapisinda bana serpil hamdi'ler sut verdi, oglan mehmetler dus alirken elledi. deli cetinden dayak, fulya'nin topragindan y.r.k, futbolu yesilinin cimeninsizliginde iligimize degin yedik.
ayazaga'da profesyonel lisansim ile 2 yil oynadim. 3. lig idi (simdi 2. lig diyorlar) falan amma, oyle her babayigit'in yumurtasi kesmez 3. lig'te top sektirmeye. yurek ciger ve zeka geriligi ister. bende bunlar var idi.
bu emre denilen cocuk hakkinda konusacagim. bu yuzden fitbol konusunda dunyanin en denyosundan duyacaginiz ahkamlari duydugunuz da, diyeceksiniz ki, bir bildigi vardir hasmetlunun. cunkuleyin ayip midir soylemesi, koru korum derecesinde, fahrenaytina, sictigi yere kadar kovalarim adami ayak topu hikayelerinde.
bu emre randan icre, ran ice, dunyanin bencesi en harikulade topcusu. bunu 2-3 yil ki, sarap gibi guzellesti fikrim duse kalka, yata yata, soyler ederim. besiktasliyim, renktasi olmayana kor, derbisine sagir duymaz uydurur demesinler, karakartalliyim. turk basinina yaptigi hepinize kolum girsin hareketini de her yazar cizer gibi cok ayipliyor, cok musterih buluyorum. ayip be cocugum.
ve fakat bu el kol hareketlerini, dunyanin en iyi futbolcusu sanrisi olarak yorumladigim bu fitbolcunun ve ardil deha maradona'nin yari tanri mitosundan gun calma huylarina bagliyorum. odipus rex'ten sonraki en buyuk buluslardan biridir, emre'nin yarak gibi kolunu sergilemesi. sakarasi makarasi kukarasi yok, allah i gelse fikrimden celb ile sofada sarap icmeye davet edemez. emre dunyanin en iyi futbolcusudur. milli takim ise dunyanin en iyi takimidir.
inanc, evvela inanc.
edit: birisi de cikip, ardil degil oncul hayvan, evvel okuz dememis. tikkayt yok, haytali, manitadan msn istemek koreltiyor klavyenizi gozlerinizi. skiskenler sizi.
ayazaga'da profesyonel lisansim ile 2 yil oynadim. 3. lig idi (simdi 2. lig diyorlar) falan amma, oyle her babayigit'in yumurtasi kesmez 3. lig'te top sektirmeye. yurek ciger ve zeka geriligi ister. bende bunlar var idi.
bu emre denilen cocuk hakkinda konusacagim. bu yuzden fitbol konusunda dunyanin en denyosundan duyacaginiz ahkamlari duydugunuz da, diyeceksiniz ki, bir bildigi vardir hasmetlunun. cunkuleyin ayip midir soylemesi, koru korum derecesinde, fahrenaytina, sictigi yere kadar kovalarim adami ayak topu hikayelerinde.
bu emre randan icre, ran ice, dunyanin bencesi en harikulade topcusu. bunu 2-3 yil ki, sarap gibi guzellesti fikrim duse kalka, yata yata, soyler ederim. besiktasliyim, renktasi olmayana kor, derbisine sagir duymaz uydurur demesinler, karakartalliyim. turk basinina yaptigi hepinize kolum girsin hareketini de her yazar cizer gibi cok ayipliyor, cok musterih buluyorum. ayip be cocugum.
ve fakat bu el kol hareketlerini, dunyanin en iyi futbolcusu sanrisi olarak yorumladigim bu fitbolcunun ve ardil deha maradona'nin yari tanri mitosundan gun calma huylarina bagliyorum. odipus rex'ten sonraki en buyuk buluslardan biridir, emre'nin yarak gibi kolunu sergilemesi. sakarasi makarasi kukarasi yok, allah i gelse fikrimden celb ile sofada sarap icmeye davet edemez. emre dunyanin en iyi futbolcusudur. milli takim ise dunyanin en iyi takimidir.
inanc, evvela inanc.
edit: birisi de cikip, ardil degil oncul hayvan, evvel okuz dememis. tikkayt yok, haytali, manitadan msn istemek koreltiyor klavyenizi gozlerinizi. skiskenler sizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar