bugün

gençliğin en büyük sorunu

iffetsizlik, hayasizlik, ahlaksizlik, edepsizlik, namussuzluk...

Malesef herkese ne var canim bunda sozu kadar basit gorunen "çikmak" olayi yani sevgililik cagimizin vebasi. Kizlar desen ebeveynleri tarafindan bilincsizce yetistirilmis ailesi üniversitesine gönderiyor sonra ne yaptigindan ne haltlar yediginden habersiz ve bunu onemsemeden ben kizima guveniyorum modunda devam ediyor. Acik giyinmeyi, makyaj yapmayi, vucudunu gostermeyi, sevgili yapmayi marifet saniyorlar. Bunun nasil bir fitne oldugu ortada. Fakat erkeklerin nefsine uyanlarida kizlari bu anlamda destekliyor. Bundan 100 yil once olmasi hayal bile edilemeyen cirkinlikler simdi alen beyan yapiliyor. O osmanlidaki kadinla simdi türkiyedeki bir mi ?

Namus, iffet kavramlarindan bihaber allah, peygamber bilmez kitabi acmamis sadece gunu yasayan sadece bu dunyayi dusunen zavalli kimseler goruyorum. Sadece kizlar degil erkeklerinde buyuk cogunlugu boyle. Yazik gercekten cok yazik.

Iste olay bu. Egitebilmek, ögretebilmek en buyuk is ve biz turkler olarak bunu yapamiyoruz. Ama kinanan yerilen osmanli bunu asirlarca yapti her donemde adam gibi adam yetistirdi.