bugün

akplilerin ilker başbuğ tahliyesine sessiz kalması

tipik akpli ahmaklığıyla akp'nin yaptıklarını beğenmeyen herkesi kemalist zanneden aklıevvellere laf anlatmak dünyanın en zor şeyi.

sanıyorlar ki yolsuzluğa karşı çıkıyoruz diye cemaatçi oldu akpli olmayanlar. yok öyle bir şey gençler. isterseniz cemaatçiler kemalist oldu diyebilirsiniz, onda saçmalayın istediğiniz kadar.

ses kayıtlarına abd'den çakma rapor getirip gündüze varmadan yalanlanan da sizin yalancı ve iftiracı gazeteleriniz. yolsuzluklar hakkında "bunlar yalan", "bunlar yalan değil ama herkes yapıyor yolsuzluk ne var", "bunlar günah işleme özgürlüğüne girer", "yolsuzluk kişi ile allah arasındadır olur bunlar", "yolsuzluk var ama siz yine de akp'ye oy verin" diyenler hep sizin şerefi 5 para etmez gazeteci ve politikacılarınız.

hepsine de inandınız mal gibi. beyniniz süngere dönmüş hala karşıdakine kemalist diyerek haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. aklımızı pazara çıkarmadık çok şükür. yolsuzluklara hırsızlıklara doğa katline de sizin gibi şakşak tutacak değiliz. ilker başbuğ'a da terörist başı demedik aynı hataya düşmüş olalım. siz demiştiniz ve şimdi ne çabuk da kararınızdan döndünüz? bir kişi hem terörist başı hem terörist başı değil olabilir mi? siz nasıl ikisinie de inandınız? bu kadar büyük bir suçlamayı, yoksa sadece süngere dönmüş beyninizin biatçılığından yapmış olmayasınız?

size kim güvensin yalancı iftiracı şerefsizler?