bugün

akplilerin ilker başbuğ tahliyesine sessiz kalması

sessiz kalması olayını yanlış anlayan kıt akıllı beyinden noksan akpliler sarmış yine burayı. söylenen şey tahliyenin sahte sevinçlerle güzellemesi değildir. "cemaat atmıştı aslında yaa biz hep çok sevdik" türünden şerefsizce yorumlar değildir.

ahmak akpli, sen bu adamın terör örgütü lideri olduğuna iman ettin, siyonist olduğuna dair fotoğraflar yayınladın, müebbet yediğinde çokça sevindin biliyorsun, biz de biliyoruz. unutkan değiliz çok şükür, senin dün dediğini bugün inkar eden yapından da haberdarız.

o zamanlar öve öve bitiremediğin, şimdi ise aranız bozuldu diye küfürler ettiğin cemaatle bozuşma olmasaydı 2 senedir ses etmediğin gibi yine etmeyecek ve desteklediğin gibi yine destekleyecektin terörist başı başbuğ'u.

senin bakan halin de sadullah ergin işte, önce ses kaydına montaj der, rte konuşma oldu deyince "ya ben aleviyi kötü anlamda demedim" der, sonra rte montaj deyince apışıp kalır. sen de bunun daha beyinsiz halisin fazlası değil.

haydi söyle, türkiye bağırsaklarını temizliyor de, ilker başbuğ darbecidir ergenekon terör örgütünün başıdır de, 2 senedir bu yüzden destekledik de, çıkması skandaldır de. ama diyemezsin, çünkü tasmanı tutan kişi aksini söylüyor artık. gel de kemik vereyim sana.