bugün

2 ile bölünmeyen tek sayılar

Kendisi birgün yolda yürürken zeytinyağlı sarma kıvamında bir Atatürkçü gördü. Şehir tiyatrolarının en güzide komedyalarından birini sergiliyordu bu imitasyon Atatürkçü. Sonra ona ve onun köküne kibrit suyu döktü, elinden geleni ardına koymama heveslisi çakma Kemalist ona hücum etmeye çalıştıysa da muvaffak olamadı. Akabinde olayı gören ve imitasyon atatürkçü'yü 6 okun hizmetkarı sanan bir takım aldatılmış grup kendisine fetullahçı demeyi uygun buldu. O da tebessümler eşliğinde, mutlak doğrunun bir olduğu inancıyla aralarından sıyrılıp uzaklaştı. Arkasına da bakmadı.

Evinde oturmuş, purosunu yakıp, viskisini hazırlamıştı. Tam röbdeşembırını giyip şöminesinin başına geçecekken kapı çaldı. Bir de ne görsün; ben ettim sen etme hıçkırıklarıyla kapıda aman dileyen sahte Atatürkçüyü gördü. O kadar zavallıydı ki bir karıncayı bile incitemeyecek şahsı nasıl olurdu da onu içeri almazdı. Aldı da. ilk önce şöminenin başına götürdü, sonra eline bir viski verdi. Kafası iyi olan çakma insan ahlaksız sayılabilecek bir teklifte bulundu. O da garibandır, geri çevirmek günah olur düşüncesiyle yatağına aldı bir güzel tatmin etti. iyi niyetinden dolayı adı gay e çıktı. Hep iyi niyetliler kaybetti.

Yine birgün bir mecliste, çakma aydınların, seküler ulusalcı neo-nazi kırması bir güruhun sohbetine katıldı. Allah deyince ortalık ayağa kalktı, peygamber dedi. Birkaç kişi üstüne yürüdü. E kuran diyince buna dalmaya başladılar haliyle. Dayak yediği bir yana adı da yobaza çıktı.

Ama yine de yeteri kadar zevk yaşadı bu hayatta. Saolsun onu hiç yalnız bırakmayan birkaç arkadaşın ( çakma Kemalist gibi) sayesinde hiç canı sıkılmadı, hep bir orgazm sigarası yakacak kadar mutlu oldu. Buna da şükür dedi sonra.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar