bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- para5
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- dünyanın tersine dönmesi5
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- tavuk sevmemek5
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- yorgun mermi19
- cansever4
- gıyasettin nerede sorusu3
- hangi manifest kızısın4
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- 9 ağustos 20262
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- dolar3
- gece gece arayan dolandırıcı3
- fairuz3
- galatasaray10
- sözlüğün içinden geçmek2
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- bikbik hanfendi3
- muşlettin amca4
- etek giyen erkek10
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sürekli dizi6
- 20192
- karadağ2
- güzel kadın3
- beyoğlunun arka sokaklarında arka sokaklar izlemek2
- gece kedilerin suyunu içen 5 metre yılan görmek2
- yeni zelanda ya gitmek5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- dünya3
- laptop4
- durmaması gereken yerde duran insan2
- birol güven2
- bir bayanı kötü adamların elinden kurtarmak3
- milli piyade tüfeği2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- futbol6
- anın fotoğrafı14
- otostopçuya içini dökmek2
- lionel messi5
- waffle4
"hiç bir zaman fanı olmadım. bazen hareketlerini bile itici buldum. ergenliğimde küçük kardeşimle her hafta dizisini izledim göz ucuyla, daha küçükken sundugu yarışmaları da izledim ve pek de ünlü değilken hatta en son pazar günü izlediğim dansında bu ne biçim dans ya diye tepki bile vermiştim. ama sanatı veya ünü değildi bu haberde onu üzen. hergün gördüğümüz sokaktaki biri gibiydi, gençti ve küçücük cocugu vardı, ölümcül bir hastalığı yoktu, ölümü beklenmiyordu. uyandıgım andan itibaren kendimi sorguladım benden sadece bir kaç yaş büyük bir cocuk annesi bir kadın..artık yoktu.. hırslarımı, isteklerimi düşündüm manasını kaybetti. hep dediğimiz "birazdan ölebilceğ,mi,sevdiklerimi düşündüm" evet her gün bir çok genç ölüyor ama defne sanki sık sık evimize gelen biri gibiydi böyle üzdü beni ve daha cok üzen müslümanlar olanların sanki din büyügüymüş gibi onu yargılması günahları için oh olmuş demesi. snaırım kanıma dokunuyor bu tarz kişiler."
öldüğünde çok etkilenmiş klişenin dibine vurarak bu yazıyı yazmısım ancak entryi girmemişim benzer seyler yazmak için tekrar girdigimde bunu paylaşayım istedim. günahını sevabı boynuna Allah bilir. bana sorulursa sadece genc yasta ölen sempatik tv kişisidir.
öldüğünde çok etkilenmiş klişenin dibine vurarak bu yazıyı yazmısım ancak entryi girmemişim benzer seyler yazmak için tekrar girdigimde bunu paylaşayım istedim. günahını sevabı boynuna Allah bilir. bana sorulursa sadece genc yasta ölen sempatik tv kişisidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar