hüseyin nihal atsız ve kemalizm

Türkçülere kemalist diyenlerin veya kemalist olduğunu iddia edip Türkçü olduğunu söyleyenlerin iyice okuması ve Türkçü fikriyatı anlaması gerekmektedir.

Gökçe Fırat gibi devşirmelerin, şener üşümezsoy gibi 70'lerin stalinisti olan sahte "türkçülerin" yarattığı kemalist türkçülük tıpkı kemalizm gibi ucubedir! 50 yıl önce Türkçülere zulmedenler şimdi Türkçü kisvesi takınıp milli manevi değerlerle Türkçü gençlerin fikriyatını bozmaya kalkmaktadır. Türksolu, ulusal parti gibi yayın organlarının Türkçülükle milliyetçilikle ilgisi ve alakası yoktur!

--atsız--
"Kemalizm denilen muazzam safsata kısmen Fransa kısmen de italya ve Rusya'dan alınmak suretiyle dış âlemin bir değil, birkaç merkezine birden bağlı olan, bu suretle diğerlerinden daha çok ve karmakarışık bir şekilde dışarıya bağlı bulunan bir ucubedir."

"Irkçılıkla Kemalizm arasında bir ölçüştürme yapmak gerek irse şöyle denebilir: Irkçılık, bizden olmayanların bize hep ihanet ettiklerini bilmekten doğan tarihi bir gerçeğe, Kemalizm ise otuz yılın yalan dolan propagandasına dayanmaktadır."

"Biz onların Kemalist rejimlerinin her marifetini, tehdidini, iftirasını, hapsini, işkencesini, tabutluğunu ve mezarlığını 1944'te gördük ve şatafatlı Kemalizm'in ne olduğunu anladık."

"Bugün dönme, mason ve Kemalist güruhunun ağzında sakız gibi dolaşan yobazlık kelimesi en çok kendilerine yakışmaktadır: inkılap yobazları... Kendilerinden başka türlü düşünenlere tahammül edemeyen Kemalist ve mason yobazlar."

"Bu millet, vaktiyle olduğu gibi bugün de sırf Tanrının adını yükseltmek için bir savaşa girip er meydanlarında kan ve can harcayabilir. Bu millet, tutsak Türkleri kurtararak en büyük Türkiye'yi (yani Turanı) kurmak için de sınırlara koşabilir. Fakat onların Kemalist prensipleri için kılını bile kıpırdatmaz. Hatta Kemalizm'in çığırtkanları bile Kemalizm uğruna ölmez."

"Bereket versin ki, Fatih'e sövmekte Kemalist yalnızdır. Türk çocuklarının gönülleri her gece onun kilitli türbesinde ihtiram nöbeti tutmaktadır."

"Nerde o mukaddesata saldıran Kemalist inkılapları? Milletin dinine tahakküm artık sökmüyor, değil mi? Ecdat türbeleri artık kilitlenemiyor, Kore ye giden tugayın kumandanı Kur’anı öpmekten men edilemiyor, değil mi?"
--atsız--

Kemalist değil Türkçüyüz!