bugün

uludağ sözlük fake nickleri tespit komisyonu

gereksiz bir komisyon.

naçizane konuya dair düşüncelerimi paylaşmadan evvel, herhangi bir tatsızlık yahut hoşnutsuzluk yaratmamak adına başlık sahibi fikri kardeşim hakkında 2 kelam etmek isterim.

benim fikri kardeşimle bir sorunum olmadı, olamaz. neden? çünkü kendisi adamdır, insandır. adamlığından da öte rumuzundaki mesaj evvela ön yargı kalıplarını kırıp gönülleri fetheder mahiyettedir. fikir mühendisliği kesinlikle donanım, seviye ve elbette ki sorgulama kabiliyeti ister. böyle bir adamla, bırakın uludağ sözlük gibi nazenin ve nadide sosyal platformu, köy kahvesinde dahi sürtüşmeye girmem.

girizgahımızla iyi niyetimizi arz ettikten sonra gelelim affedersiniz bu yarrrrrrraktan komisyona. evvela şunu söylemeliyim ki tahkikat bu sözlük'Ün güzide yazarlarının sorumluluk ve ödev alanına asla ve asla girmemektedir. bizim işimiz, kucaklaşma, hoşgörü iklimi ve kutuplaşamanın törpülenmesi eksenindedir. bizim işimiz budur! (bayilikler verilecektir)

o yüzdendir ki adı geçen komisyon gereksizdir, oluşturulmasına lüzum yoktur. biz sözlük olarak daha ehemmiyetli konulara eğilmeliyiz. mesela? mesela, meme.

--spoiler--

sponsorlu link: görsel

--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar