bugün

sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir

“en büyük a$klar nefretle ba$lar, eki eki” $irinliğine dü$mü$ sevimlilerin ortaya attığı önermemsi..

“sevgi anla$mak değildir” kısmından gadanallah dalalım..iyi tamam değildir anla$mak sevgi..yani bu güney yörelerimizde tarzanca konu$up da turist kızlarımızı dizi dizi inci güzellikte birinci olarak sıraya dizen yağız türk delikanlılarının dü$tüğü durumu sunacaksınız değil mi bana? çakallar! aynı $ey mi o karde$im..bana bu örneğin alt yapısındaki nedenleri döktürüp de a$k, sevgi gibi manevi hissiyatlardan kendinizi soğutmayın bence..yani sevi$mek ile yiyi$mek arasındaki fark gibi bilmem anlatabiliyor muyum?

tabii farklı görü$lere sahip olup da sevgi ortak paydasında bulu$an asal sayılar, pardon ki$iler durumu var bir de..bir yobaz ile bir ateistin a$k ya$aması gibi misal değil mi? bu örnekle de gelmeyin derim $ahsen, bu örneği sevgilerine dühul ettirmemi$ insanların ya$ayabileceği $eydir bu noktadaki..zaten çok nadir rastlanan bir örnektir bu da..

gelelim en önemli kısma;

“nedensiz sevmek”

bak bak bak..ben de sevgiler $elale, nereye akacağımı $a$ırmı$ım nedenli nedensiz seviyorum anasını satayım! okulda defterime sırama kitabıma yazıyorum herkesin adını! ey saçmalık!

nedensiz sevgi mi olur yahu? bu kadar bilinç kaybı ya$ar olduk, bu kadar mı beyinsel çalı$malarımzdan bağımsız ya$amını idame ettiren bir canlı mıyız da nedensiz seviyoruz? kaldı ki bu normal diyelim nedensiz seviyoruz sevgimizi bir sebebe oturtmak istemiyoruz, lan kim sorar bize sevgimizin nedeni?

-birilgül?
-efendim?
-seni seviyorum..
-niye kineeğğğğ?

buyur..bu ne lan? nedensiz sevgi mevgi yok efendim anla$mak değildir..bu tip saçma sapan sadece a$k’tan gözü dönmü$ mantığını yitirmi$ insanların gönül telini bımbırdatmak adına ard arda dizilmi$ sözler bütününden ba$ka bir $ey değildir bunlar..

ben bile bu kadar ağlak olmadım lan!