bugün

17 aralık 2013 ihale ve rüşvet operasyonu

akp, dershane hamlesiyle birlikte (cemaat'i bitirme) son 12 yılın alınmış en cesur kararını vermişti. bu hamle; cemaatin devlet içindeki yapılanması (derin devlet cemaat edition) değil, tam tersine yine rant-çıkar ilişkisi dahilinde olmuştur.

cemaat = para. dini yönü, kuruluş aşamasında amaçlarıyla birlikte kaybolan cemaatin bu güne kadar süre gelmesi ve giderek güçlenmesinin yegane sebebi paradır. çünkü yalandan, hileden başka bir şey yok https://www.facebook.com/...136324865931&comments (f. gülen, hakim ve savcılara rüşveti öğütlüyor)

sadece türkiye'de değil, avrupa'da gurbetçilerin sayıca fazla olduğu (belçika, almanya, hollanda, fransa) ülkeler ve türki coğrafyalarda da faaliyetlerini sürdürüp, devletler içinde yapılanmaya gitmişlerdir.
cemaat'in kuruluşu, amaçları, hangi devletlerde faaliyet gösterdikleri, türkiye'deki icraatleri, kara çarşaf ve türbanın nasıl topluma empoze edildiği vs: http://www.youtube.com/watch?v=-oF91VT_BCk

cemaat, daha öncesinde hocası olan necmettin erbakan'ı satan tayyip erdoğan ve tayfasından bu hareketi bekliyordu zaten. bu yüzdendir ki kendi savcı ve hakimleri aracılığıyla operasyonu başlattı. bu sadece 1. perde; oyunun 2. perdesiyle beraber türkiye'nin yapısal taşları yerinden oynayacak.

velev ki akp gider ve cemaat kalırsa, türkiye tarihinin en karanlık dönemlerinden birini yaşayacaktır(akp'den sonra)

şayet akp kalırsa, tam sürüm diktatörlük ve kanlı on yıllık sürece girilecektir.

(bkz: mit yasa tasarısı) (bkz: muhaliflere cadı avı)