bugün

furkan yaman

Kulüple profesyonel sözleşme imzalamış olan genç futbolcu.97 maçta 109 gol atmış genç takımlarda.
Benim necip'ten sonra muhammed demirci de dahil olmak üzere alt yapıdaki hiç bir oyuncumuzdan ümidim kalmadı. ARtık alt yapıdan metin-ali-feyyazlar, rızalar sergenler, nihatlar, en azından Yasin ve necip gibi kadroda yer bulabilecek bi futbolcunun çıkacağını düşünmüyorum.
Son 10 senede alt yapımızdan çıkan en önemli futbolcuları yazayım gerisini siz düşünün.
1-Necip uysal
2-Batuhan karadeniz
3-Serdar Özkan
4-Adem Büyük
5-Erkan Kaş
6-Emre özkan
7-Kenan Özer

süper ligde kendilerine yer bulamayan, can erdem, hasan türk(kiralık olarak göztepe'de), atınç, doğukan, erkam gibi oyuncularda var. düşünün gerisini en iyileri necip ve son iki yıldır kasımpaşa'da iyi bi çizgisi olan Adem.
Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan, Beşiktaş'la kalmayıp futbolu bıraktıktan sonra Teknik direktör olarak türk futbolunu besleyen alt yapıdan 8 senedir muhammed demirci'yi bekliyoruz. Acilen Alt yapıya eski düzen getirilip muhammed, furkan, kadir, atınç, necip, doğukan, ömer faruklu kadrolarla uçmamız lazım. Sahada naz yapan fernandes yerine bizim verdiğimiz emeğin en azından yarısını verebilecek oyuncular lazım. O da almeida'yla, gökhan töre'yle, guti,simao,fernandes, delgadoYla değil necip'le,furkan'la,muhammed'le olur.