bugün

fenerbahçeli ağır kişilik bozukluğu

adamlar 1986'dan geçen seneye kadar şikesiz şampiyon olamamış hala gelip fenerbahçe şike yaptı da öyle de böyle de diye miyavlıyorlar.

şike yaptı denilen sezonda beşiktaş'ı galatasaray'ı deplasmanda trabzon'u içeride yendi bu takım. bursaspor 1 milyon lira prim koydu, şampiyonlar liginde o sene kazandıkları maçı fenerbahçe maçına yatırdı adamlar, hakem zoruyla ancak beraberlik alabildiler. gaziantepspor maçında hakem yine net penaltıyı veremedi takım söke söke aldı o maçı da. karabük deplasmanında kimi takımlar 4 tane tiyatro golle rahat galibiyet alırken fenerbahçe karabük kalecisinin fenerbahçe kalesinde gol aradığı maçta karambolden gol bulup zar zor yendi ve o maça bile utanmadan şike dediler. bucalılar trabzondan ikinci golü yemek için kendi kendilerini yere atarken fenerbahçe maçı 3-1 den zar zor çevirip aldı şike dediler.

o sene puan durumuna bakmaya utanan, tvde spor haberi gördü mü kanal değiştiren, son sekiz haftaya girilirken sözlükte kümede kalma hesapları yapan galatsaraylılar 3 temmuzda siyasi endişelerle açılan soruşturmadan sonra mal bulmuş mağribi gibi şike şike diye ortaya çıktılar.

biz o sene maçları seyrettik o maçların nasıl kazanıldığını da gördük içimiz rahat.

35 kişilik gruplar halinde küçük kızlara tecavüz edenlere tahliye veren türk yargısı fenerbahçe şike yaptı diyince mi inandınız götoğlanları?

daha da istiyorsan buyur: (#12463554)