bugün

ortama kız girince değişen erkek

Günümüzde çok moda olan erkek tipidir. Elbette ki kimsenin erkeğin yanında olduğu gibi kızın yanında da aynı olmasını bekleyemeyiz; ama bir insanda yüz seksen derece dönmemeli arkadaş.
Geçen pazar başımdan geçen bir olayı sizlerle payaşmak isterim. 3 erkek arkadaş taksimde bir kafede oturuyoruz, sohbet muhabbet. Konu her zaman ki futbol, boş boş konuşuyoruz. Derbide ki pozisyonları tartışıyoruz.Arkadaşlardan biri fenerbahçeli diğeri beşiktaşlı. Ben de amatör maçlarda hakemlik yaptığım için sürekli kendi takımlarını Haklı gördükleri pozisyonlar da;
değil mi truva ?
Allah aşkına sen söyle, sen de hakemsin bak.
Sohbet muhabbet iyice baydı beni. Mına koyim futbol konuşulurda bir insanın hayatı futbol olur mu ya. canım sıkıldı, Dedim Ergen gibi foursquare de Check-in yapayım. Baktım 2 çok samimi bayan arkadaşım yakınlarda bir kafedeler. Arkadaşlarla olduğum için hiç aramadım onları. Neyse bunlar yer bildirimimi farketmiş olacak ki, beni aradılar. Truva taksim de misin, nerdesin falan derken, geliyoruz dediler. Yanımda futbol holiganı iki sapın gözleri dönmeye başladı. Kim bu kızlar kanki, ne yapıyorlar, nasıllar, güzel mi. Kafamı sikmeye başladılar..
Neyse kızlar geldi usta. Muhabbet sohbet başladı. Kızlardan biri;
- ya geçen cumartesi akşamı kadıköyden metrobuse binecem, maç çıkışına denk gelmişim. Allahım bir kalabalık, bir bağırıyorlar avazları çıktığı kadar. Kafayı yedim ya, hepsi işsiz holiganlar..
Ben gozlerimle bizim arkadaşları süzmeye başladım. bakalım tepkileri ne olacak diye. Fenerbahçeli olan :
- sorma ya, bu ülke ne çektiyse bunlardan çekti. Futbol neymiş arkadaş bir topun etrafında koşan insanlar..
Şok oldum. Asıl final vuruşunu beşiktaşlı arkadaş yaptı :
+ hayır oynayanları anlarım, bir de saatlerce bunun yok tartışması, yok pozisyonların yorumlanması, la oynandığı yetmiyor bir de boş boş konuşuyorlar..

Söyleyenecek tek söz başlıkta ifade edilmiş zaten.

Kıssadan hisse : bir 250 gram nelere kadir..