bugün

dul kadınların günümüzde sayısının çok artması

sözlüğümüzün biscolata erkeklerini kıskandıracak derecede yakışıklı erkekleri ve victoria secret meleklerini kıskandıracak derece daş olan hatunları nasılsınız? iyimisiniz? beni soracak olursanız(sormazsınız da), iyi diyelim iyi olalım. bu kadar geyik yeter. *
kadınların kendi ekonomik özgürlüklerini elde etmesi ve hatta erkekleri bir çok işde geri plana atacak kadar yükselmeleri malesef aile hayatına büyük sekte vuruyor. bundan yıllar yıllar önce kızlarımızın evlenme yaşı ortalama 18 civarı iken, zamanımızda bu yaş giderek artmakta. kızların yaşı geçtikçe de evlenmekten daha çok korkmaktalar. ya buradan bir yere bağlayamıcaz siktir et en iyisi. siz anladınız.

abi sadece bizim sokakta 3 tane dul var. en büyüğü 27 yaşında. biri ise sadece 3 ay evli kaldı. yazık lan o kadar düğün masrafına. madem bu evliliği beceremicen ne diye evleniyorsun. bunların ortak paydası ise evlenmeden önce flört ederek evlendiler. birbirlerini tanıyorlardı. görücü usulü evliliklerde boşanma yok bunlarda var aq. nasıl bir tezat bu aq. zamanında annelerimiz şiddet görseler bile aman çocuğum var, dul kadına iyi bakmazlar diyip sabretmişler evliliklerini yürütmüşler. şimdiki kızlar bırak bir tokat atmayı kocası bağırsa boşanmak istiyorlar. sabır yok.

kocası döver, aldatır boşanırsın ama eften püften boşanan karılara gıcık oluyorum abi. ulan toplumun temel taşı ailedir. aile düzeni bozulursa toplum çöker. yuvayı dişi kuş yapar diye bir söz bile var lan. bu karılar bu şekilde aile ortamını bozuyorlar, sonra önüne gelenle yatıyorlar çocukları varsa babasız bir yaşam sürüyor. parçalanmış aile çocuklarında büyük psikolojik sorunlar meydana geliyor. kadınların daha sabırlı olması gerekiyor. eğer bu hızda boşanmalar devam ederse, toplumun ahlaki çökümü büyük hızla devam edecek.

kadınların iş hayatında daha aktif olmasını olumlu karşılamama rağmen bokunu çıkartmayın aq. az biraz para kazanıyorsunuz diye erkek ile her konuda dik gitmeyin. sende eve para getirsende ailenin reisi erkektir. evin içinde kocana postamı koycan ne bok yapacaksan yap ama dışarıda kocana saygısızlık yapma. çevrene onun boynunu büktürme. sikerim kazandığın parayı kocana saygı duymadıktan sonra. yine ben sikli soklu yazmaya başladım yeter bu kadar.