bugün

suriyelileri istemiyoruz defolsunlar kampanyası

her milletin içersinde haysiyetsiz insanlar vardır. Süriyeli, iranlı, rus, amerikalı fark etmez. Suriye şu an bir savaş içersindedir. Onlara sahip çıkmak bizim türkler ve müslümanlar olarak görevimizdir.
Tabiki onlara sahip çıkarken ülke olarak risk almak durumundayız ve onları ölüme terk edemeyiz. Bu sadece suriye için geçerli değildir. savaş nedeni ile hangi insan tekrar ediyorum, ırkı, dini, dili, rengi ayırt edilmeksizin hangi insan evladı bizim ülkemize sığınırsa sığınsın onu öncelikle insan olduğunu için kabul etmeliyiz.
Kurtuluş savaşında, çanakkalede düşmanının yarasını saran bir milletin, savaştan kaçan insanlara yardım elini uzatmaması bize yakışan bir durum değildir.
Bu insanlar içerisinde esede çalışan provakatörler, bu ülkeyi karıştırmak isteyen dış güçler mutlaka olacaktır. Bunların var olduğu tüm suriyelilerin aynı olduğu anlamına gelmez genelleme yaparak, tarihimize yakışmayan kampanyalardan bahsederek bize yakışmayan hareketler ve eylemlerde bulunanlar ne türk olduklarını idda edebilir nede müslüman olduklarını. onlara ancak vatan haini sıfatı yakışır.