bugün

atatürkten ve kurduğu devletten nefret etmek

kemalizm oynayan arkadaşlarımızca kaldırılamayacak olaydır. çünkü onlar çok saygı duyar atatürk'e. öyle ki hepsinin kolunda imza dövmesi, kapak fotoğrafında gençliğe hitabe vardır. bunlardan bir tanesi lisede atatürkün resmi yere düştü diye nöbetçi öğrenciyi dövmüştü. halbuki resmin yere düşmesinin tek sebebi rüzgardı.
özet: sorgulamayan, hazır fikir tüketen kısımca "git o zaman bu ülkeden, atatürk olmasaydı baban kim bilemezdin şerefsiz" filan diye sözlükten kovulmaya çalışılacak adamlardır bunlar. halbuki olması gereken "kimsenin kusursuz olmadığını kabul etmek"tir. bütün liderlerin iyi yönleri, başarıları olduğu kadar kötü yönleri ve başarısızlıkları vardır.

edit: buradan gelecek eksi oy filan umrumda değil arkadaşlar. hakaretler de umrumda değil. ne oldu o çok savunduğunuz "özgürlük" anlayışına? nerde fikir özgürlüğü? kendinizle çelişip daha fazla komik duruma düşmeyin. fikirlerinizi küfrederek savunmaya çalışmaktan başka yaptığını bir şey yok. bu yüzden ciddiye alınmayacaksınız ya zaten...