bugün

chp nin sol parti sanılması sorunu

chp bitmiştir vatana millete hayırlı olsun .

bundan sonraki mücadelesi türkürdüklerni yalamamak ve üzerini örtmek için olacaktır tabi ne yazık ki buda mümkün değil .

iktidar olmak için gerekli vasıfların %10 u bile chp de yoktur . zaten olsaydı yıllardır iktidar olurdu .

milletin oyuna muhtaç olan partiler milletin iradesine saygı duymak zorundadır .

yani milletin seçtiği partiyi eleştirirken dikkatli olacaksın saygılı olacaksın neden ? o milletin oyuna açsın susamışsın başka neden olsun ki ?

kalkıpda siz körsünüz bi boktan anlamazsınız sizin seçtiğiniz parti kötü bir partidir dersen o milletde sana gereken cevabı verdi veriyorda .

hele seçim günü akp yi istemeye istemeye tebrik etmeleri yokmu beni mest ediyor mest öyle yüz ifadeleri öyle maskeler takıyorlar ki bir türlü kendileri olamıyorlar ki zaten .

sırf o yüz ifadeleri için bile oy veririm ben akp ye yaw . kaldıki hizmetleri vatan severliği saygılı sevgili oluşları çalışkan oluşları .

slogan şu chp muhalefet diğer partiler iktidar .

chp sen böyle kal sakın değişme sakın milleti dinleme saygı gösterme çözüm üretme emi . aynen böyle kal iktidar olamayışının asrını tamamla birlikte kutlayacaz bunu .

hemde gezi parkında . *

koalisyonsuz 64 yıl oldu bir ömür bu yaa . halada yüzleri tutuyorda insan içine çıkıyorlar . ulan seni millet isteseydi zaten çoktan iktidar olurdun .

insanın yüzünde astar olmadımı chp li oluyor işte . sen kimsin ki milletin iradesini hiçe sayıyorsun dingil bu milletin değil senin zararına millete göre hava hoş .

milleti eskisi gibi kolayca da kandıramıyorlar artık teknoloji gelişmiş her eve girmiş kim yalan söylemiş kim söylememiş anında meyadana çıkıyor .

böyle oluncada sandık dışı iktidar olmanın yolu kapanmış oluyor zaten atatürkde bunu istemişti sandıklarıda zannediyorum bu yüzden gavurdan özenip getirmişti .

bakalım getirdikleri kimin başına bela olacak ?

şu an için laiklerin başına bela olmuş durumda neden ?

din ve inanç özgürlüğü diyorlar öte yandan baş örtülü kızları okullardan kovuyorlar ezana dil uzatmalar daha eskisinde cami kapatmalar saymakla bitmiyor ki .

seçme ve seçilme hakkı varmış milletin seçtiğine saygıları yokmuş . tabi kıç zora girdi atatürkü kim takar artık .

daha durun bugün ben atatürkcüyüm ben kemalistim ben bokum ben püsürüm diyenler atatürkün a sını bile anmaz olacaklar .

çünkü dine yapılan bütün saldırıların önünde din ve inanç özgürlüğü kapı gibi duruyor evel allah .

seçme ve seçilme hakkı kapı gibi evel allah . bundan sonra bunların asena gibi kıvırmalarını izleyecez keyifle .

sandık demokrasinin namusudur namussuzlar namusu nerden bilsin ?