bugün
- mor semsiyeli yabanci16
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum10
- sigara içen kızla öpüşülür mü13
- sözlükte kavga etmek8
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- seni yeşerteceğim diyen erkek5
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- cilgincapkin219
- sosyoloji ekonomi bilimi ilişkisi2
- memeleri füze gibi kadın13
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı2
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- buddy dude21
- günün şiiri7
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek19
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak6
- kanka olurduk ölümüne2
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- kabuksuz kaplumbaga7
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- bisiklet marka tavsiyesi10
- chp'nin hali ne olacak46
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- karton toplayan abi7
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- ona bir şey söyle11
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- güncelleme2
- masklavi'nin düşünceleri18
- neden herkes aynı şeyi söylüyor3
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- enayimiknatisii12
- insanlarda bıraktığımız iz5
- gammazlar çetesi17
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- mermi abla4
- bana wp den yazdı3
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- kızıl cin4
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- yazarların parfümleri2
- gocu25
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
Bir kadın vardı bir de adam zaten bütün her şey böyle başlardı ama bu sanılan gibi aşk şeysi falan değildi garipti hatun yalnızdı adamsa onun hayatına bir renk geçici bir renk ama belliydi gelip giden ama sarsarak giden çok can yakan adamlardandı adam.. hatun kişi ona aşık değildi ama gitsin de istemezdi işte hem de daha gelmeden.. Yalnızlık bu kadındı biraz da o adam. Yalnızlık biterdi o adam mesajla şenlendirirse kadını. Gene kadın yalnızlık denen olgu içinde iken adam durağan zamanı dalgalandırıyordu mesajlaşıyorlardı.. kadın adama içindeki yalnızlığı şöyle anlattı:
" herkes sarmaş dolaş ama olmuyor yani olan var olmayan var kahrolsun uzak mesafe ilişkisi öyle ilişki mi olur çük gibin bilmem ne gibin sap gibi geziyorum damım ol diyen biri bile yok. Anliyorum seni kalabalıklar içinde yalnızdın sen ya da o tarz. Allah allah nidalari sesli güldüm. Gülüşüm dalga seslerine karıştı kafamı kaldırdım etrafta kimse var mı diye rüzgar saçlarımı uçuşturdu kimse yoktu etrafta benim için bir anlam ifade etmeyen yüzler ve sesler vardı bir genç delikanlı çarptı gözüme sigara tüttürüyordu sonra onun yan tarafında yaşlı bir çift gençleri kıskandıracak kadar uyumlu bir çift. . Sonra iki kadın yürüdü bir adam durdu ben de hep durdum aynı yerimde. . Telefonum bile çalmadı öyle yalnızım işte kafa dinlemek güzeldi ama yeterdi bu kadar diye düşündüm o değil de sen neden yoksun? "
Kadın bu kadar boş betimlemeleri adama yalnızlığımı sen boz diyemediği için kurdu.. Yalnızlık kötü idi ama bozulacaksa da güzel biri bozmalıydı, değmeli idi bozulan her duygu, kötü bile olsa , bozulduğuna. Sonra işte adam çok sevdi kadının ağdalı kelimelerini * bu hikaye devam eder miydi kalabalıklar içinde adam o yalnız kadını seçer miydi , uzun dalgalı saçları vardı kadının adamınınkiler kadar güzel olmasa da seçilirdi işte güneş gözlüğü takardı kadın hem de yağmurda bile.. kolay seçmeli idi adam onu küçük kolyesini tanımalı idi kadının sonra kaçamak bakışlarını da.. bu kadın gelip ona göz kırpamazdı.. adam bulmalı idi kadını. Sonra bulup kaybetmeli idi onu, kendini. . Adam kaybolmayı çok severdi bunu bile öğrenmişti kadın. .
" herkes sarmaş dolaş ama olmuyor yani olan var olmayan var kahrolsun uzak mesafe ilişkisi öyle ilişki mi olur çük gibin bilmem ne gibin sap gibi geziyorum damım ol diyen biri bile yok. Anliyorum seni kalabalıklar içinde yalnızdın sen ya da o tarz. Allah allah nidalari sesli güldüm. Gülüşüm dalga seslerine karıştı kafamı kaldırdım etrafta kimse var mı diye rüzgar saçlarımı uçuşturdu kimse yoktu etrafta benim için bir anlam ifade etmeyen yüzler ve sesler vardı bir genç delikanlı çarptı gözüme sigara tüttürüyordu sonra onun yan tarafında yaşlı bir çift gençleri kıskandıracak kadar uyumlu bir çift. . Sonra iki kadın yürüdü bir adam durdu ben de hep durdum aynı yerimde. . Telefonum bile çalmadı öyle yalnızım işte kafa dinlemek güzeldi ama yeterdi bu kadar diye düşündüm o değil de sen neden yoksun? "
Kadın bu kadar boş betimlemeleri adama yalnızlığımı sen boz diyemediği için kurdu.. Yalnızlık kötü idi ama bozulacaksa da güzel biri bozmalıydı, değmeli idi bozulan her duygu, kötü bile olsa , bozulduğuna. Sonra işte adam çok sevdi kadının ağdalı kelimelerini * bu hikaye devam eder miydi kalabalıklar içinde adam o yalnız kadını seçer miydi , uzun dalgalı saçları vardı kadının adamınınkiler kadar güzel olmasa da seçilirdi işte güneş gözlüğü takardı kadın hem de yağmurda bile.. kolay seçmeli idi adam onu küçük kolyesini tanımalı idi kadının sonra kaçamak bakışlarını da.. bu kadın gelip ona göz kırpamazdı.. adam bulmalı idi kadını. Sonra bulup kaybetmeli idi onu, kendini. . Adam kaybolmayı çok severdi bunu bile öğrenmişti kadın. .
güncel Önemli Başlıklar