bugün

15 eylül 2013 bursaspor beşiktaş maçı

maç önceside söylediğim gibi bursaporum kanatsız bir takım ve gerekli takviyeler yapılmadı hatta yapılan takviyeler fazlasıyla geç yapıldı. bu nedenle şampiyonluktan beri geriye giden takım sene başındaki sırp takımına ve ardından ligin ilk maçı olan eskişehir maçı ile ne kadar yetersiz olduğunu belliydi . bursasporun içerdeki tüm, dışardaki 3-4 maçına giden biri olarak diğer takımları sadece bizimle oynadıklarında seyrediyorum. beşiktaşı hiç seyretmemiştim ligin başına göre fazlasıyla oturmuş buldum. neticede oturmuş bir takıma karşı varlık gösteremedik topsuz alanda da beşiktaş etkiliydi..

geçen senenin ortalarından beri eski bursaya döndük korkusu vardı ve bu yenilgiden daha üzücü olanı da o yönde ilerlediğimizi hissettirmesi.. iyimserliğin sadece bellushi-batalla 2lisine bağlı olması en sıkıntılı olanı. enildiğimizde 1-0 yerine hezimet yaşamamızın bizim hayrımıza olduğunu düşünüyorum devre arasında takviye ve bir sonraki maçı kazanma güdüsü açısından..

sene başın da n'diaye yi eskişehire kaptırmamız, ortasaha-kanatlara kalitesiz-yetersiz adamlar takviyemiz büyük hata..

beşiktaş açısından şunu söylemek gerek daha önce seyretmediğim için mesela q7 övmeleri gibi yine abarttıklarını tahmin ediyordum fakat bu seferki kadro yerliler dahil iyi ve daha önemlisi samet aybaba gibilerden daha akıllı bir td kavuşmuşlar gibi duruyor. garip bulduğumda takıma güvenmenin ötesinde bjk taraftarının fazlaca tek rakip gs ve biz gsnin önünde şampiyonluğunuz olayına erken girmeleri.