bugün

recep ivedik e gidip hiç gülmedim diyen tip

kendini entelliğe zorlayan tip. e emuğa goduumun çocuğu senin o entel, o elit hayatındaki bütün espriler ''bugün dublörümü getirmedim hıhhahhohhahhahhahaa'' tarzında demek ki. sırf adam filmde argo kullanarak espri yapıyor diye, ya da muhtemelen sana da arkadaşların tarafından yapılan ve senin hazzetmediğin eşşek şakalarını kullanıyor diye, ''ayy hiç sanatsal diyıl'' diyip benim beynime dendrit amcıklaması yaşatmak zorunda mısın?

ben seviyorum arhadaş. benim hayatımda o tarz espriler şakalar var. tabi seninkinde de var ama sen illa güdülenip kendini farklı gösterme çabasına gireceksin, girmezsen olmaz. sen git anlamadan sırf sosyal mesajlar veriyo dediler diye otomatik portakal'ı çok beğeniyorum mesela de, sonra da onu profil resmi yap. hadi goçum.

haa, kendini bi zorlama içerisine sokmadan espri zevkine uymadığı için beğenmeyenler var mı? var. ama onların da bu izleyici kitlesini eleştirmeye de bi hagları yog. kimse kimsenin hayatına garışamaz. özgürlüğü bidir.

not: bendeniz normalde çok sövmem ama bu kendini zorlayanları eleştirdiğim yazıda kendimi zorlayamazdım. kusuruma bakmayınız.