bugün

atatürk ün halkın parasıyla kendine yat alması

para benim değil mi ? dilediğimi seçer dilemediğimi seçmem atatürkde tam olarak bu sistemi getirdi yani seçme ve seçilme hakkı yani .

ee şimdi ne oluyor ? olan farklı birşey yok ki millet aynen seçimini yapıyor ve yöneticisini seçiyor sorun ne ? zorunuza giden ne seçimleri kaybetme psikolojisi mi ? yani millet senin sevdiğin partiyi mi sevsin ?

senin seçtiğin partiye mi oy versin ? senin sevdiğin gazeteleri okusun senin sevdiğin tv kanallarını mı izlesin ? sen kimsin ki it oğlu it ?

sen milletin seçtiği partiyi seçmiceksin ama koskoca millet senin seçtiğin partiyi yada ideolojini seçecek öyle mi ? hani nerde kaldı atatürkün seçme ve seçilme hakkı ? ya inanç özgürlüğü nerde kaldı ?

atatürkü dümen tutanları atatürkün getirdikleri bitirmeye başladı bile sabırla bekliyorum bunu . şimdinin kemalistleri atatürkcüleri varya hepsini gazi mustafa kemal bitirecek .

atatürkün a sını bile anmayacaklar cünkü muhalefetin iktidar olmasının önündeki en büyük engellerden bir tanesi budur seçme ve seçilme hakkı .

yani millet kimsenin taşak keyfi için değilde birlik ve beraberlik ülkenin refahı ve aydınlığı için kalkınması ve ilerlemesi için oy verir .

koç holding ve benzeri kan emici kuruluşlar kalkınsınlar diye değil .

yoksa atatürk sevilmez mi ? asıl şimdi sevilir !