bugün

sigaraya başlama nedenleri

çok derinlemesine nüfuz ederek konuya girmek istiyorum. zikerim tanımı önce tekrardan başladığım için suçluluk psikolojimi üzerimden atmalıyım. benimde sebeplerim var arkadaşım, 2 aydır içmiyordum bir sor neden başladın diye. evet sorduysan anlatıyorum.

1- arkadaş ortamı; herkes içiyor lan çevremde, içmeyince aralarında piç gibi kalıyorsun resmen. muhabbete dahil olasın bile gelmiyor. elinde o sigaraya kavisler verip dumanını s çizdirerek goygoy yapamadıktan sonra zikerim bu hayatın feleğini diyor insan.

2- iş ortamı; yaptığım iş gereği stres ve sıkıntılar beni aşırı derecede geriyor. ofis sandalyesinde oturmaktan götü konya ovası gibi olan aysel hanımın klimaya karşı gözlerini kedi gibi yumarak şöyle yapalım rainheart bey, böyle yapalım rainheart bey demesine ayar oluyorum.

3- çevresel faktörler; tabii özentilik, constantine, fight club gibi etkenler sonucu sigaraya başlayanlar var, bu kişiler tamamen hata yapıyorlar ama neyse.

nasıl olsa bende içiyorum ileride göte serumlar falan takıldığında hastane koğuşunda arkadaş lazım olur amınago.

tabii akli dengesi yerinde olan insan niye başlar lan diyorsunuz ama vallahi sebeplerim bunlar, sizlerde kötü örnek olduğum için itin götüne sokmayın beni mazur görün sayın yazar dostlarım. siz bu satırları okurken ben yeni gelin gibi cilveleştiğim marlboro'nun dumanıyla kocaman bir o çıkartıyor olacağım, saygılar.