bugün

ben bu yazıyı ona yazdım

http://www.youtube.com/watch?v=WJihnOVFg1U

ne kadar oldu ayrılalı? 1 yıl? 2 yıl? zaman kavramını yitireli uzun zaman oldu. bugüne kadar.

yine bugün seni gördüm. belli istanbul'dan yeni gelmiştin. hemen babanın dükkanına koşup yardım etmeye başlamıştın. saat 00:14'dü seni gördüğümde. saçlarını düzleştirmiştin yine. benim en çok hoşuma giden şekilde... krem rengi bir pantolon ve kırmızı bir tişört giymiştin. o kadar güzel olmuşsun ki... seninde tanıdığın ama pek samimi olmadığın bir arkadaşından haberlerini alıyordum hep. çok çirkinleşti bu aralar demişti bir keresinde. yanılmış. sen hala güzelsin. ama benim değilsin artık. 5 yılın ardından bana tek seferde "ben gidiyorum, sen artık beni önemsemiyorsun" diyip telefonu kapamıştın. 2 gün sonrada facebook'da başka bir elemanla fotoğraflarını görmüştüm.

çok çabaladım seni kazanmak için. ama her seferinde ya telefon numaranı değiştirdin ya da facebook adresini kapattın (bu arada son facebook hesabını hacklemiştim).

sanırım seninle en son haberleştiğimde "bitti o iş" demiştin. bitmedi işte. bilmiyorum neden ama bitmiyor. ayrıldıktan sonra senin bir sevgilin oldu benimse onlarca. hepsi seni unutmak içindi ama olmadı. kimse senin gibi değil.

bana en çok ne koydu biliyor musun? bu akşam göz göze gelmemiz ve senin başını çevirerek gitmen...

ama olsun. herşey için teşekkürler...

(#13545274)