bugün

esra elönü gibi muhteşem bir bayanla evlenmek

hayırlı geceler arkadaşlar...

görsel

görsel

bağrından tam mânâsıyla doğru düzgün bir kadın yazar çıkaramamış yurdumuzun parmakla gösterilebilecek nitelikteki parlayan yıldızlarından biri olan; kültürel birikimiyle pek çok üniversiteye boşu boşuna gitmiş bayan kardeşimizi ezip geçebilecek kapasiteye sahip, türkiye'de milyonlarca insanın söylemeye cesaret edemediği şeyleri her türlü linç girişimine maruz kalma ve hatta öldürülme ihtimaline rağmen söyleyecek kadar cesur bir bayan olan esra elönü ile dünya evine girerek, gelecek nesillere örnek olmasına kesin gözle bakılan evlatlara sahip olacak olmanın gururunu yaşamak ve yüce allah tarafından ilahi bir şekilde ödüllendirilmektir.

ya ülke tv'de falan denk geliyorum bazen programına; rabbim tarafından sanki müslüman kadınları iman nuruyla irşat etmek amacıyla yeryüzüne gönderilmiş bir melek gibi. allah'ın tüm emirlerini yerine getirmiş, yasaklarına uymuş... yüzündeki ilahi nuru bir tek ben görüyorumdur inşallah. türban bir bayana anca bu kadar yakışır ya sanki cennetteki hurilerin nasıl bir görünüşe sahip olduğunu göstermek amacıyla yaratılmış gibi. mesela bir de pelin batu'ya bakın; kendisini şahsen komser şekspir filmini izlediğimden bu yana beğenirim. allah var güzel bayan ama ateistmiş; yani yaşlandıkça içinin çirkinliği yüzüne yansır benden söylemesi. öyle ömrü billah televizyonlarda piyano çaldırıp bacak şov yaptırmazlar adama. bi yerden sonra mide kaldırır. oysa esra elönü... ilelebet güzel kalacaktır.

hayatımda bi doğduğumda kıçıma şaplak atılınca, bir de esra elönü'nün evlilik haberini duyunca ağladım. dedim ne kadar şanslı adamlar var şu dünyada... 95 yaşındaki anneannem fırçalıyor bazen beni esra elönü gibi birini bulup evlenemedin gitti diye arkadan yavaşça enseme yanaşıp pat diye şaplak atıyor. haklı ama kadın. evlilik yaşım da geldi, kriterlerimi soranlara esra elönü gibi olması tek şartım diyorum. yoksa evlenmem, kimse kusura bakmasın...