imam hatipli sapiklar ve katiller

"imam hatip okulları" nda yaşanır mı bilinmez, işte diğer okulların hali.

"beni birbirlerine ikram ettiler, öğretmenlerin cinsel arzularını tatmin etmek için birbirlerine kendisini ikram ettiklerini belirten m.a, "hepsi benimle yaşadıklarını birbirlerine anlatmışlar" dedi." (yarın- 15/07/03)

"bizim neo kubiş'lerin üniversitelerde nasıl bir ahlak erozyonuna sebep olduklarına ilişkin haberler dudak uçurtucu türden.. üniversite öğrencilerinin %10 u homoseksüel (ibne) eğilim taşıyor.. kızlar arasında bekaret kaybı %40 larda, karşı cinsler arası ileri derecede arkadaşlık %70 lere varıyor.. yök'ün üniversitelerimizi getirdiği ahlak erozyonunun sonucu bu" (vakit/a.dilipak- 28/09/03)

"bir taciz de rize de.. sapık öğretmen tutuklandı.. rize de evlerinde özel ders verdiği üç kız öğrencisine elle tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen tutuklandı.. yaşları 10 ila 13 arasında değişen 3 kız öğrencisine sarkıntlık...vs." (15/07/03 yarın)

"ş.e davasında skandal.. mardin de 1998 yılında ortaya çıkarılan ve aralarında subay ve astsubayların da bulunduğu 405 askerin gıyaben yargılandığı tecavüz davasının ilk duruşması gergin geçti.." (11/10/03- yeni şafak)

demekki neymiş, götten kelam uydurmak şerefe zararlıymış. bir kesime çamur atmak amaçlı açılan başlıklar ve yazılan yazılar, adamın götünde böyle patlarmış..

neyzen tevfik, tüm bunların sorumlusu olan malum şahıs için şöyle der.

"alem-i fuhşa taş dikti gitti/ sikti, siktirdi, siktir oldu gitti!"