bugün

psikolojik acı vs fiziksel acı

duygusalların ve tatlı canların yapmaması gereken karşılaştırma. yok onsuz yaşayamazmış, yok toynağının serçe parmağı sehpaya çarpmışta çok acıyormuş. böyle insanları asla ciddiye almam. evlat acısı haricinde psikolojik acı, fiziksel acının yanında melek kalır. tabi saf şekil de ele aldığımızda, psikolojik acının doğurduğu fiziksel acıları ve fiziksel acının doğurduğu psikolojik acıları katmadığımızda.

kurtulma ihtimalinin çok olduğu halde, özel bir nedenden dolayı daha ağır kanser türlerinde kullanılan tedavi çeşitleri ile tedavi olan, gırtlak kanseri mağduru bir yakına* sahipseniz daha mantıklı karşılaştırma yapabilirsiniz. davul gibi şişmiş boğazda hissedilen acı, o illet yüzünden 2.5 ay sonra öleceğini bilmenin verdiği psikoloji*, boğazı düğümlendiğinde ağlayanlar için azaptır sanırım.

3 seneye yakın bir fiziksel acı çekiyorsanız, kurtulmak karşılığında değil ruh sağlığını, akıl sağlığını kaybetmeyi isteyebilirsiniz. ki bu durumda sizden daha kötü durumdakiler için üzülürsünüz, dua edersiniz, sabır dilersiniz.

tecrübe konuşuyor üslubunda bir yazı oldu ama, 2 taraftan az da olsa* tecrübeli biri konuşuyor.