garanti bankası

Bankamızın Haklı Müşteri Hattı’na ilettiğiniz ****** numaralı mesajınızı detaylı olarak inceledik. Öncelikle Bankamızdan hizmet aldığınız için teşekkür ederiz. Hesap işletim ücretleriyle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşmak isteriz.

Bankalardaki vadesiz hesaplar, yüksek miktarda nakit taşıma sorununu ortadan kaldırırken, günün her saatinde ATM’ler aracılığıyla nakit çekme, banka kartları aracılığıyla alışveriş ve ödeme yapma gibi avantajlar sağlamakta, zaman kazandırarak hayatı kolaylaştırmaktadır. Bu hesaplar sayesinde, şubelerin yanı sıra internet Şubesi ve Alo Garanti üzerinden, her türlü bankacılık işlemi kesintisiz olarak gerçekleştirilebilmektedir.

Bankalardaki tüm vadesiz hesaplar için açma, kapama, işletme ve arşivleme işlemleri yapılmaktadır. Aynı zamanda bu hesaplar, 7 gün 24 saat sizlerin kullanımına hazır tutulmaktadır. Güvenli bir şekilde ve her geçen gün artan bir kaliteyle bu hizmetlerin sürdürülebilmesi için, teknoloji ve insan kaynağı tabanlı ciddi maliyetlerin ortaya çıktığını belirtmek isteriz.

Müşterilerimizle imzaladığımız sözleşmeler kapsamında ve yasalara uygun olarak yılda iki defa yansıtılan hesap işletim ücreti, size sunduğumuz bu hizmetlerin oluşturduğu maliyetlerin bir kısmıdır.

Hesap işletim ücreti yansıtma dönemi ve tutarı bilgisi ile ücret yansıtılmayan istisnai uygulamalarımıza http://www.garanti.com.tr...ri/vadesiz_tl_hesabi.page internet adresinde yer alan “Ücretler” bölümünden ulaşabilirsiniz.

incelemeye konu olan hesabınızın, istisnai durumların dışında kaldığını ve bu nedenle hesap işletim ücreti yansıtıldığını bilgilerinize sunarız. Bir sonraki dönemde hesabınızın belirtilen istisnalardan herhangi birini sağlaması durumunda, Bankamız hesap işletim ücretini sizin adınıza karşılayacaktır.

Saygılarımızla,''

hesabımdan kesilen işletim ücretine itirazıma cevap olarak yukarıdaki yazıyı paylaşan bankadır, okuduktan sonra adamların işi kolay değil deyip her ay kesmelerinin daha haklı olduğunu düşündüm, hatta genel müdürüne sarılıp '' saol abi iyi ki varsınız '' sizden başkası yeminle banka değil demek istediğim bankadır.