bugün
- sözlük kızlarının kekleri22
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması37
- dantelli sütyen takan erkek11
- kürdistan5
- türk açılımı5
- erkekle kadının arkadaş olması5
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- neme lazım diyen erkek6
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması3
- sen dost ararsan koş mevlana ya3
- betray me masklavi frank lucas kerhaneci yagmurcu4
- filenin sultanları'nın siklenmemesi4
- dindarların çoğunun fakir olması7
- klip çekmesinler diye boş fabrikaya köpek bağlamak3
- yesene beni diyen kız9
- müstehcenlik soruşturmaları4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket3
- mehdi'nin türkiye'yi en ileri götüreceği gerçeği2
- 19 eylül 20263
- renault toros4
- kıyıcı yazarlar2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- diyarbakır2
- ölümden korkuyor musunuz17
- ufuksal yönelimler2
- taşacak bu deniz dizisi3
- sayın mod arkadaşlar2
- amed erxeni2
- feto'nun kamu gizli yapılanmasına operasyon3
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- ölüm korkusundan ölmek3
- palamut7
- intihar düşüncesi7
- az gelişmiş ülkeler2
- kahve kupasını iki elle tutup camdan bakan erko2
- anın görüntüsü22
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- insanın hayvandan koptuğu özgürlük eşiği2
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- eyes wide shut2
- abdullah öcalan'a villa yapılması2
- 2026 sonbaharında izmir3
- ayı dövmenin aslında zor olmaması11
- illüminati ve grup sex ayinleri4
- bursa daki iskender festivalindeki görüntüler2
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- sözlük kızları dertleşiyor3
yazacaklarıma başlamadan önce uçurulup da uçuran sözlüğe bok atmak için sövecek sözlük aramadığımı, hali hazırda zaten bir account sahibi olduğumu, fakat birkaç aydır online olmaya bile değer bulmadığım bir sözlük olduğunu belirtmek isterim.*
eminim ki bunu okuduklarında üç günlük gruplaşmış bilgiçimsiler(böyle diyorum çünkü oradan atıldıklarında başka bir sözlükte iki günden fazla barınamayacak seviyede kendi deyimleriyle bilgiçleri var ki barınmayanları da gördüm, bende kalsın)
2004'te kurulmuş bilgi sözlük, kendisiyle aynı zamanda kurulup ekşi sözlüğe yetişen sözlük yok mu var? fakat burası öyle bir yöneticiye sahiptir ki, 2004 te kurulmasına rağmen bir günde 10 sayfayı bulduysa, ve tamamı a dan z ye tematikse bunu başarı görür, hadi tematiğe der kankalarına, oy kavramı hele hiç yoktur, bakın buna bir şey dediğimden değil, acınacak olan kendisinin arada entry girerek uyarmasıdır ''oy kullanın arkadaşlar'' diye. rastlamıştım 2-3 kez. tabi sormak lazım sen kaç oy kullanmışsın ki adam diye.
neyse 2006 başıydı ben geldim, pek gereksiz adam yoktu ortada. yani sağlamlar vardı gördüğüm kadarıyla ama şaklaban dolmamıştı ortalık. sonra adını vermeyelim şimdi, sözlüğü takip etmiş olanlar görmemişse ilginçtir, bir hanım kız gelir, yöneticisine yalakalığın alasını yapar, hırs küpüdür, azimlidir, gerçek hayatta bir şey olamadım bari şurada şanım yürüsün millet bana yöneticinin kankası(en iyi ihtimal) desin ayaklarındadır. bir anda şimdilerde modluk yapan başka bir hanım kızımızla can ciğer kuzu kardeş şeklinde cirit atarlar. artık bilgi sözlük bilgi sözlük değil, kanka sözlük olmuştur. sonra çevreleri öyle bir genişler ki sözlükten hatun kaldırmak diye bir kavram gitmiştir, yerine sözlükten erkek kaldırmak kavramı gelmiştir. kim kime dum duma. ee ne diyen varsa da şöyle ki, başlıklardan ziyade sadece nick altları, yok işte x ile y nin kardeşliği, x ve y bilmem ne zirvesi(bakın iki kişi sadece) başlıkları gelir. neresi sözlük bunun der miyim, derim. şikayet de ederim böyle.
sesini çıkarmak isteyenler olmuştur, azınlıktır belki ama olmuştur, çetemiz hemen atağa geçer, birbirini savunmalar laf atana saldırmalar, sözlükten attırmaya çalışmalar. eh yönetici de kanka nasılsa. peki sayın sözlük, dışarıdan izleyen adama sizden ne? açıp da senin nick altına mı bakacak bak bakalım diğer sözlüklere orda da nick altı yok mu? var. şu en fazla entry girilen başlıklarda hala da arkadaşların nicki vardır, yol geçen hanı maşallah diyoruz. ne şirinlikmiş, ne sıcaklıkmış da herkes hayran bi anlasaydık be arkadaş..
ortam adamı dedik ya, basın bilmem nesi sözde sözlüğün -sözlük sözlük gezip gene kürkçü dükkanına dönmüştür bu arada,sallamamıştır aylardır yönetici olmuştur başka yerlerde ama kendisini bekleyen sözlüğü sürünen ve yükselmesi için sözde lazım olduğunu düşünen yönetici vardır, ne yazııık). sanarsınız ünlülerin menajeri, hava atmalar, zirve resimlerinde adamın koluna yapışıp ben sağ koluyum lan bunun sözlüğün süperiyim tripleri, ayar vermeler, kendini hanım ağa sanmalar. format bildiğini sanır bir de, bir şeyi mi silindi, silen kaka kendisi ne ala . (aslında tek o değil çok kişi var böyle ha). kendisiyle kanka olmaya çalışan acemiler de heralde sanıyor ki bu yönetici yalakası, ben de şunla yakınlaşayım da yerim sağlam olsun. neden bu insanların özellikle bu kadar paragraf üstünde durdum, çünkü sözlük çöktüyse sebebi onlardır. yaptıkları kanka muhabbetleridir, çeteleşmeleridir, geyiğin bokunu çıkarmalarıdır, sözlüğü bildiğimiz forum yapmalarıdır. ama jedi diye abidik bir isim vermiş olan kendine yönetici independence, kördür, sayfa olsun da boktan entry olsun zihniyetindedir. kafası basmamaktadır kalite diye bir şey olmadığını sözlükte.
oysaki 2006da geldiğim zamanlardaki sağlam yazan yazarlarını hiçlerin uğruna yitirmese elde tutsa soğutmasa sözlüğü gayet de yi durumda olurdu. eskilerinden kimse kalmamış, eski entrylerine baktım da ne adamları varmış, şimdi çöplük.
demin forum dedik, gelelim yönetimine..modları kanka çevresindendir, birinin yaptığı diğeriyle tutmaz, entry silme sebebi sorunca cevap almamayı geç aldığın cevap diğer modun yorumuyla tutmaz, sadece iyi yazıyor diye mod olmuş gibidir. bir yazarı vardı aylar önce sağlam yazıyor diye mod oldu sözlüğe uğramıyordu bile gördüğüm kadarıyla, tutmuş moderatör yapmış, zihniyete bakar mısınız? sonra ne oldu acizliğine eklenen diğer bir acizlik moderatörün kendisini sözlükten uçurması oldu, sevgilisini uçurmuşlar da. daha gammaz bile yapmadan üç beş entrysine bakarak mod yaparsan..ha belki de kankalık(???) vardı bilemiyoruz magazine girmeyelim bari burada...
format nedir bilinmez, kendi kafalrınca bir entry silme sebebi olur, ama moderatör bile gider adminin entrysini siler o derece herkes kendine kural yaratmıştır. admine sorarsın sebep bu sefer der o eskidendi kural şimdi böyle. moderatör gelir hayır hala böyle. lan mal mısınız be? iki üç adamsınız şunun şurasında toplanın karar alın bu ne acizlik ve acemilik?
tanımdan uzak entryler mi ararsın, forumun bağrından kopanı mı hepsi burada.
vefa diye bir şeyden hele hiç haberi yoktur jedi denilen kişininin. eski yazarını mı kaybediyor, olsun. yeter ki dün de gelmiş olsun sözlüğe az ilgi göstersin iki muhabbet çevirip buluşsun, moderatör olması yakındır. yeni duydum, daha dün geyikten başka kayda değer entrysi bulunmayan, fakat önce bir modla sonra başkalarıyla gelişen dostluk, adminle reelde görüşmeler, sözlüğe laf atanları savunma entryleri, ayar verip yalakanın alası olayım zihniyeti sonucu mod olmuş bir arkadaş. doğal olarak tebrik entrylei, e sıkın dostlar ya kıyamaz silemez yazdıklarını dostları olan moderatör. bir tanesi bile profesyonel olsun şaşıracağım inanın. ne anlar o adam modluktan yazar uçurmadan, azcık sözlüğü savundu diye nasıl güveniyorsun be komik adam?
o da haklı ama, elinde kaliteli adam kalmadı ki?? mod olacak adam yok. sözlüğe az canım diyeni yönetime alıyor. vah vah .. gerçekten acınacak bir durum.
bir de makina ya katıldılar sözlük coştu olayı var, günde açılan 10 sayfaya sen sözlük coştu diyorsan 5. sınıf sözlük bile demem ben sana. makina'dan önce şu çok üstünde durduğum kanka insanları nick altları, geyikler, ayarlar bilmem ne ile 5 sayfa falan yapıyordu günde, hep aynı kişiler( hala da okuyucu çok sanıyorsa helal) di bunlar sözlük demeye bin şahit..şimdi de forumdan kopup gelen adamlar dolu. 5 cümle yazdı mı hemen çok kaliteli yazarlar nickine, görmemişler ki..burada sağlam diyeceğimiz yazarlar ekşi seviyesindeki yerlerde ortalardadır..
ama bu independence sözlüğünü kimse görmezken çok ilerde görmektedir..
şeye benzetiyorum aslında, deniz baykal dedi ya yüzde bir yükseldik başarı bu, bu da 2004 te de x sayfaydık, makina dan sonra x artı 2 sayfa gördüm büyük başarı, sözlük büyüyor arkadaşlar diyecek..eğer burada 15 sayfa görüp üye olayım derseniz, aldanmayın iki gün sonra yarısına düşer. öyledir burası bir anlık gaza gelirler sonra yazan eden yok sallamaz kimse. allahın unuttuğu bir yere döner.
şimdi bunu yazdığıma sevinirler de belki adamdan sayıldık falan, ilgilendirmez beni, 1 yılın birikimi patladı en sonunda elde mi. eminim burada da vardır soğuyup çocuk bahçesi bulup bilgi sözlüğü bırakıp gelenler, hak verecekler. çünkü tek ben değildim bunları düşünen, gerçek yüzlerini gören o kadar insan var ki.şimdi geriye sadece piyonlar kaldı.
mutlu mesut yaşayın forumunuzda diyoruz.
eminim ki bunu okuduklarında üç günlük gruplaşmış bilgiçimsiler(böyle diyorum çünkü oradan atıldıklarında başka bir sözlükte iki günden fazla barınamayacak seviyede kendi deyimleriyle bilgiçleri var ki barınmayanları da gördüm, bende kalsın)
2004'te kurulmuş bilgi sözlük, kendisiyle aynı zamanda kurulup ekşi sözlüğe yetişen sözlük yok mu var? fakat burası öyle bir yöneticiye sahiptir ki, 2004 te kurulmasına rağmen bir günde 10 sayfayı bulduysa, ve tamamı a dan z ye tematikse bunu başarı görür, hadi tematiğe der kankalarına, oy kavramı hele hiç yoktur, bakın buna bir şey dediğimden değil, acınacak olan kendisinin arada entry girerek uyarmasıdır ''oy kullanın arkadaşlar'' diye. rastlamıştım 2-3 kez. tabi sormak lazım sen kaç oy kullanmışsın ki adam diye.
neyse 2006 başıydı ben geldim, pek gereksiz adam yoktu ortada. yani sağlamlar vardı gördüğüm kadarıyla ama şaklaban dolmamıştı ortalık. sonra adını vermeyelim şimdi, sözlüğü takip etmiş olanlar görmemişse ilginçtir, bir hanım kız gelir, yöneticisine yalakalığın alasını yapar, hırs küpüdür, azimlidir, gerçek hayatta bir şey olamadım bari şurada şanım yürüsün millet bana yöneticinin kankası(en iyi ihtimal) desin ayaklarındadır. bir anda şimdilerde modluk yapan başka bir hanım kızımızla can ciğer kuzu kardeş şeklinde cirit atarlar. artık bilgi sözlük bilgi sözlük değil, kanka sözlük olmuştur. sonra çevreleri öyle bir genişler ki sözlükten hatun kaldırmak diye bir kavram gitmiştir, yerine sözlükten erkek kaldırmak kavramı gelmiştir. kim kime dum duma. ee ne diyen varsa da şöyle ki, başlıklardan ziyade sadece nick altları, yok işte x ile y nin kardeşliği, x ve y bilmem ne zirvesi(bakın iki kişi sadece) başlıkları gelir. neresi sözlük bunun der miyim, derim. şikayet de ederim böyle.
sesini çıkarmak isteyenler olmuştur, azınlıktır belki ama olmuştur, çetemiz hemen atağa geçer, birbirini savunmalar laf atana saldırmalar, sözlükten attırmaya çalışmalar. eh yönetici de kanka nasılsa. peki sayın sözlük, dışarıdan izleyen adama sizden ne? açıp da senin nick altına mı bakacak bak bakalım diğer sözlüklere orda da nick altı yok mu? var. şu en fazla entry girilen başlıklarda hala da arkadaşların nicki vardır, yol geçen hanı maşallah diyoruz. ne şirinlikmiş, ne sıcaklıkmış da herkes hayran bi anlasaydık be arkadaş..
ortam adamı dedik ya, basın bilmem nesi sözde sözlüğün -sözlük sözlük gezip gene kürkçü dükkanına dönmüştür bu arada,sallamamıştır aylardır yönetici olmuştur başka yerlerde ama kendisini bekleyen sözlüğü sürünen ve yükselmesi için sözde lazım olduğunu düşünen yönetici vardır, ne yazııık). sanarsınız ünlülerin menajeri, hava atmalar, zirve resimlerinde adamın koluna yapışıp ben sağ koluyum lan bunun sözlüğün süperiyim tripleri, ayar vermeler, kendini hanım ağa sanmalar. format bildiğini sanır bir de, bir şeyi mi silindi, silen kaka kendisi ne ala . (aslında tek o değil çok kişi var böyle ha). kendisiyle kanka olmaya çalışan acemiler de heralde sanıyor ki bu yönetici yalakası, ben de şunla yakınlaşayım da yerim sağlam olsun. neden bu insanların özellikle bu kadar paragraf üstünde durdum, çünkü sözlük çöktüyse sebebi onlardır. yaptıkları kanka muhabbetleridir, çeteleşmeleridir, geyiğin bokunu çıkarmalarıdır, sözlüğü bildiğimiz forum yapmalarıdır. ama jedi diye abidik bir isim vermiş olan kendine yönetici independence, kördür, sayfa olsun da boktan entry olsun zihniyetindedir. kafası basmamaktadır kalite diye bir şey olmadığını sözlükte.
oysaki 2006da geldiğim zamanlardaki sağlam yazan yazarlarını hiçlerin uğruna yitirmese elde tutsa soğutmasa sözlüğü gayet de yi durumda olurdu. eskilerinden kimse kalmamış, eski entrylerine baktım da ne adamları varmış, şimdi çöplük.
demin forum dedik, gelelim yönetimine..modları kanka çevresindendir, birinin yaptığı diğeriyle tutmaz, entry silme sebebi sorunca cevap almamayı geç aldığın cevap diğer modun yorumuyla tutmaz, sadece iyi yazıyor diye mod olmuş gibidir. bir yazarı vardı aylar önce sağlam yazıyor diye mod oldu sözlüğe uğramıyordu bile gördüğüm kadarıyla, tutmuş moderatör yapmış, zihniyete bakar mısınız? sonra ne oldu acizliğine eklenen diğer bir acizlik moderatörün kendisini sözlükten uçurması oldu, sevgilisini uçurmuşlar da. daha gammaz bile yapmadan üç beş entrysine bakarak mod yaparsan..ha belki de kankalık(???) vardı bilemiyoruz magazine girmeyelim bari burada...
format nedir bilinmez, kendi kafalrınca bir entry silme sebebi olur, ama moderatör bile gider adminin entrysini siler o derece herkes kendine kural yaratmıştır. admine sorarsın sebep bu sefer der o eskidendi kural şimdi böyle. moderatör gelir hayır hala böyle. lan mal mısınız be? iki üç adamsınız şunun şurasında toplanın karar alın bu ne acizlik ve acemilik?
tanımdan uzak entryler mi ararsın, forumun bağrından kopanı mı hepsi burada.
vefa diye bir şeyden hele hiç haberi yoktur jedi denilen kişininin. eski yazarını mı kaybediyor, olsun. yeter ki dün de gelmiş olsun sözlüğe az ilgi göstersin iki muhabbet çevirip buluşsun, moderatör olması yakındır. yeni duydum, daha dün geyikten başka kayda değer entrysi bulunmayan, fakat önce bir modla sonra başkalarıyla gelişen dostluk, adminle reelde görüşmeler, sözlüğe laf atanları savunma entryleri, ayar verip yalakanın alası olayım zihniyeti sonucu mod olmuş bir arkadaş. doğal olarak tebrik entrylei, e sıkın dostlar ya kıyamaz silemez yazdıklarını dostları olan moderatör. bir tanesi bile profesyonel olsun şaşıracağım inanın. ne anlar o adam modluktan yazar uçurmadan, azcık sözlüğü savundu diye nasıl güveniyorsun be komik adam?
o da haklı ama, elinde kaliteli adam kalmadı ki?? mod olacak adam yok. sözlüğe az canım diyeni yönetime alıyor. vah vah .. gerçekten acınacak bir durum.
bir de makina ya katıldılar sözlük coştu olayı var, günde açılan 10 sayfaya sen sözlük coştu diyorsan 5. sınıf sözlük bile demem ben sana. makina'dan önce şu çok üstünde durduğum kanka insanları nick altları, geyikler, ayarlar bilmem ne ile 5 sayfa falan yapıyordu günde, hep aynı kişiler( hala da okuyucu çok sanıyorsa helal) di bunlar sözlük demeye bin şahit..şimdi de forumdan kopup gelen adamlar dolu. 5 cümle yazdı mı hemen çok kaliteli yazarlar nickine, görmemişler ki..burada sağlam diyeceğimiz yazarlar ekşi seviyesindeki yerlerde ortalardadır..
ama bu independence sözlüğünü kimse görmezken çok ilerde görmektedir..
şeye benzetiyorum aslında, deniz baykal dedi ya yüzde bir yükseldik başarı bu, bu da 2004 te de x sayfaydık, makina dan sonra x artı 2 sayfa gördüm büyük başarı, sözlük büyüyor arkadaşlar diyecek..eğer burada 15 sayfa görüp üye olayım derseniz, aldanmayın iki gün sonra yarısına düşer. öyledir burası bir anlık gaza gelirler sonra yazan eden yok sallamaz kimse. allahın unuttuğu bir yere döner.
şimdi bunu yazdığıma sevinirler de belki adamdan sayıldık falan, ilgilendirmez beni, 1 yılın birikimi patladı en sonunda elde mi. eminim burada da vardır soğuyup çocuk bahçesi bulup bilgi sözlüğü bırakıp gelenler, hak verecekler. çünkü tek ben değildim bunları düşünen, gerçek yüzlerini gören o kadar insan var ki.şimdi geriye sadece piyonlar kaldı.
mutlu mesut yaşayın forumunuzda diyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar