ermenilerden nefret etme nedenleri

öncelikle bu entry faşizm içermemektedir, baştan söyleyelim de tatlı su hümanistleri kılçık kılçık yazmasın buralara.

sevgili tatlı su hümanistleri, bilmeniz gerekenleri öğretelim sizlere.

günümüzde ermenistan denilen devletin devlet politikası tamamen türk ve türkiye/azerbaycan düşmanlığı üzerine kuruludur. yani sizlerinde mutlu mesut yaşadığınız türkiye cumhuriyeti devletini fırsatını bulsalar ilk fırsatta yıkmayı deneyeceklerdir, bunu bilin önce. benim ülkeme düşman olan bir ülkeyi sevmemi beklemesin kimse.

3,5 milyonluk ermenistan nüfusunun %99'u tamamen türk/türkiye/azerbaycan düşmanlığı gütmekte. hemen hergün türk bayrakları yakılmakta ve düşmanlığının envayi çeşidi sokaklarda gösterilmekte. tabi bizim tatlı su hümanistleri bunları görmezden gelir.

siz gidin bir azerinin ağzından ermenilerin kendilerine nasıl işkence ettiklerini, kadınlara nasıl tecavüz ettiklerini bir dinleyin. dinleyin ki bizde sizin hümanizma anlayışınızdaki samimiyetinize inanalım.

''hepimiz ermeniyiz'' diye dövizlerle sizler yürürken heriflerin sizlere nasıl götüyle güldüğünün farkında bile değilsiniz. yanlışa doğru demekten beyniniz sulanmış sizlerin. ve türkiye ye onlardan çok sizlerin zararınız dokunmakta.

hümanistliğiniz 1 kez olsun kendi ülkeniz için işlesin de görelim. görelim de tebrik edelim sizleri öpüp başımıza tac edelim.

olmamış bir soykırımı diasporayı kullanarak var gibi göstermek ve karşılığında türkiye yi dünyaya ''soykırımcı'' bir ülke olarak lanse edip rezil etmek, bununla da yetinmeyip türkiyeden milyar dolarlarca tazminat talep etmek...

adamların devlet politikalarından birisi bu ve ortada ispatlı kanıtlı bir soykırım yok. ilaveten ermeni çetelerinin yaptığı ispatlı işkenceler ve katliamlar mevcut. dağlık karabağda hocalıda insanlar tecavüz edilip yakılarak öldürülürken sizin hümanistliğiniz nerdeydi?

sonuç olarak benim ülkeme düşman olan bir devleti ve insanlarını sevmem imkansızken sizlerin bu insanları sevmesi stockholm sendromuna bile girmez.

türkiyede namusuyla çalışan ermeni vatandaşlarımızı tenzih eder kendilerini bizlere bir emanet olarak görürüm. bu olanlarda en büyük zorluğu onlar çekmekte. sizlerin bir günahı yok, sizlerde en az bizler kadar burada yaşama hakkına sahipsiniz.