bugün

öcalan posteri ile aynı parkta yatan kemalist

akplilerin pkk hassasiyeti de göz yaşartıcı.

bu adamları bu kadar burnumuzun dibine sokan kimdir desen, far tutulmuş tavşan misali kalır amk. abdullah öcalan posteri ne zaman ve kimin tarafından hoş görülmüştür bir bakın derim ben. üstelik abdullah öcalan posteri açıldı diye de taksim' den ayrılacak değildik. kansız, omurgasız olmasaydınız da, abdullah öcalan posteri açıldığında gelip tepki gösterseydiniz. ama yalakalıktan o kadar gözünüz dönmüştü ki, türk bayrağı ile maaşlı göt kılı olmayı tercih ettiniz. abdullah öcalan namaz kılardı, iyi çocuktu diyen bülent arınç' a yalakalıkta sınır tanımazsınız. o ne olacak amk? ne diyon sen bülent başgan dedin mi?

bu kadar pkk' ya tepkilisiniz, cizre' de olan olaylar ne diye gözünüze şirin görünür? bu olanları görmezden gelmek akpli ikiyüzlülüğü değil midir?

günlerce atılan yalanlardan bir sik çıkaramadınız, pkk ile niye yan yanasınız? bre amına goduğum, sen 6 yıldır koyun koyunayken, çocuklarımız ölmesin, barış geliyor yaşasın diyordun!

bir de devlet malına zarar var. gitti ödediğim güzelim vergiler isyanı! bu da farklı bir puştluk! ödediği vergileri sahibi harcayınca, köpekliği nedeniyle hesap soramayanların çakallığı.

2010- 383170247
2011- 391682533
2012- 694229493

telefon numarası değil bu beynini siktiğim, son üç yılda yapılan örtülü ödenek harcamaları. hepsi de 140 milyondan fazla! bunların içinde de senin ödediğin vergiler var. ama senin gibi sahibine düşkün kancık bir köpek için önemli değil. dışişleri bakanı ülke sikertmesi için götürdüğü iki bavul para da senin vergindi. ona da ses çıkarmadın.

melih gökçek' in yargı ile logo kavgasının ankara büyükşehir belediye başkanlığına olan maliyeti ne kadar biliyor musun? hiç araştırdın mı? yarrak gibi, sikim gibi olan logoların maliyetine inanamazsın. logo tasarla, binlerce taşın üzerine işle, yargıdan izin çıkmasın, o logoları sil, yenisini yap... ama melih' in sıcak gülümsemesi, senin için herşeyi unutturur.

benim ebeveynim beni kazara yapmış olabilir. şükürler olsun ki, kimseye köpek yapmamıştır.