bugün

beşiktaş

asimile olmus genclerin yeniden baskan secilmis fikret orman'i elestirdigi kulüp.

bakin gencler bundan 10 yil önce kaybettigimiz degerleri tekrar geriye kazaniyoruz, besiktas tarihi boyunca aldigi yildizlarla degil, yetistirdigi yildizlarla basarili olmustur. sampiyon oldugumuz bütün sezonlarda bu böyledir. bugün reis ilan ettigimiz fernandes bile portekiz cetesi transfer edildiginde, aralarinda isim olarak en sönük kalan adam olmustur.

2010 yilinda transfer taaruzuna gectigimizde, her besiktas'li gibi ben de cok heyecanlanmistim, ama yildizlarla dolu kadrodan mi, yoksa gecen sezon oynayan kadro'nun oyunundan mi daha cok zevk aldin diye soracak olursan, son haftalari saymayacak olursak tereddütsüz gecen sezonki futboldan derim.

yapilan ve yapilacak olan gökhan töre, ömer sismanoglu, kerim frei, sinan bolat gibi transferlerden umutluyum acikcasi. genc ve dinamik bir takima sahip olacagiz. belki bu sezon degil, ama inaniyorum ki 2-3 sezon icerisinde sampiyon ve örnek bir takim olacagiz. arada bir bütcemiz cercevesinde ronaldinho gibi adamlar transfer edilirse buna hangi besiktas'li hayir diyebilir? ancak ronaldinho'nun bu takima edecegi hizmet iki yili gecmez, ama bu gencler bizim gelecegimizdir.

bunun disinda bir ruhtur ve bir durustur geriye gelen. rakipleriyle didismeyen bir yönetim, sahada cirkeflik yapmayan bir takim, sabirla o takimi destekleyen taraftarlara sahip olduk. var mi bundan daha güzeli?
© copyright 2005 - 2026