bugün

serdal adalı

çok açık ve net başkan olmaması gereken şahıs. adam bir tane somut vaatte bulunmuyor, sürekli olarak "yıldız oyuncular", "eto'o", "Q7" gibi saçma konular hakkında konuşup duruyor. bu adama kongrede oy atacak kişilerin ya Fikret Orman ile kan davası vardır ya da Beşiktaş'lı değildir.

ulan aklım almıyor ya, ne rantçılık peşinde koşmakmış düşemediniz şu kulübün yakasından. bir rahat bırakın arkadaş şu kulübü. uzun yıllar sonra Beşiktaş'a gönülden hizmet edecek, hatası da olsa arkasında destek durulabilecek bir başkan bulunmuş, bu küçük demirören bir anda piyasaya çıkıyor, bütün planları bozmaya çalışıyor ve hiç de azımsanmayacak sayıda kongre üyesini bedava bilet, loca, para vaatleriyle yanına çekiyor. binlerce beşiktaşlı'nın takip ettiği haber1903 ve forza'yı da satın alıyor, böylece quaresmasporlu ergen taraftarı da yanına çekiyor.

bu adam 2004 yılında yd ne yapıyorsa aynen şu anda onu uyguluyor. eğer başkan olursa beşiktaş çok derin batağa saplanır, bir daha da fikret orman gibi biri çıkıp o bataktan kurtarmaz kulübü.