bugün

ben bu yazıyı sana yazdım

sen yorulan; bırak yerine birini dinlen yine gel. ruhun yoruldu biliyorum. benim de yoruldu. ama şimdi bırakırsan ya sonra?
sen dağılan; toparla kendini! hemen! yorulanlara yardım et umut ver. senin yüzünden dağılmasın dikkatleri.
sen canı acıyan; sarsın yaralarını arkadaşların. yine gel. iyileşmeye, iyileştirmeye gel.
sen umutsuzluğa düşen; bak bakalım nerede düşürdün o günlerdir içini dolduran tonlarca umudu. hadi bir dolan bul da gel. çünkü onsuz olmaz. onsuz nefes dahi alamazsın bu ağacın altında.
sen orada olma sebebini unutan; en yakın internet sağlayan cihaza ulaş ve 14 gündür neler olmuş izle, oku ve HEMEN HATIRLA!
sen ilk günden bu güne amacını bilen ve unutmayan; anlat, paylaş, hatırlat, silkele, sarıl, cesaretlendir, umut ver, öğret ve asla yolundan dönme, döndürme.
sen hedef gösterilen; korkma, bir elbise giy ve aç kollarını suya.
sen orada asla olmayan; elini koy vicdanına artık ve sadece meraktan da olsa git gör. beğenmezsen kalma. ama ya çok seversen orayı?
sen yargılayan, aşağılayan, hor gören, küçümseyen; bir an önce kendine gel salak! aynaya bir bak. kimsin sen? kim? tanrı mı sanıyorsun kendini? uyan! istenmediğin yerde olma. onurlu ol. şerefli ol azcık. hepsini geçtim ölümlü olduğunu ve o inandığını söylediklerine ters düştüğünü farket! hakaret etme! iftira etme! gel etme..
güncel Önemli Başlıklar