bugün

başbakana açık mektup

2 yıl önce mısır ziyaretinde kendi halkına zulmeden bir iktidar meşruiyetini yitirir demiştin.

sen de halkına zulmediyorsun artık. insanlar ölüyor senin ceberrutluğun yüzünden.

tam bir diktatör gibi ben yaptım oldu zihniyetiyle kendi partililerini bile dinlemeden kararlar alıyorsun ve ne aptalsın ki bu kararları halka rağmen uygulayabileceğini sanıyorsun.

sen artık meşruiyetini yitirdin erdoğan. bir parça onurun varsa istifa eder gidersin.

ama onurun olmadığını haliyle asla gitmek istemeyeceğini adım gibi biliyorum. sen gitmek istesen seni bu milletin başına bela eden emperyalizmin buna izin vermeyeceğini de biliyorum.

eğer militan polisin bu can kayıplarına neden olan şiddeti sürdürürse görüntü o ki halkın şamarıyla devrileceksin.

sana tavsiyem inat etme. özür dile, gezi parkına dokunmayacağını ilan et ve gösterilerin sona ermesi için dua et.

çünkü bu şartlarla ancak ilk genel seçime kadar o koltuğunda oturabilirsin. tabi yeni keyfi emrivakilerle milletin karşısına çıkmazsan.

artık eriyorsun erdoğan. partin hızla oy kaybediyor. üstelik coninin senden istedikleri var. beyzbol sopasını gösteriyor zira.

özerklik istiyor senden, kürtçeyi 2.resmi dil yapmanı, türk milleti kavramını ortadan kaldırmanı,özerk hale getirilen bölgedeki türk askerini de sembolik düzeye indirmeni istiyor.

bu kapsamda akpkk anayasası bekleniyor senden.

ancak en ufak bir girişiminde daha da büyük oy kayıpları yaşayacağını sen de biliyorsun.yoklama macunu olarak gönderdiğin akil insanların gördüğü tepki malum.

artık iyice köşeye sıkıştın erdoğan. tek kurtuluşun sağ salim seçim sandığına ulaşmaktır.

eğer faşizmi,gericiliği,işbirlikçiliği bir kenara bırakırsan sandığı görebilirsin.ama sandıktan bir daha çıkabileceğini sanıyorsan aldanıyorsun.çünkü coninin emrini yerine getirmeye çalışmak zorundasın. yapmazsan coni seni 1 haftada indirir iktidardan.yaparsan bu millet sana bir daha oy vermez.

iki ucu boklu değnektir senin durumun.o yüzden faşizmden vazgeçip coniyi de bişekilde oyalayarak sandığı görmeye bakacaksın.

hiç değilse sandıktan sonra yeni gelenler senin yolsuzluklarının,faşizminin ve işbirlikçiliğinin hesabını sorana kadar çoktan soluğu amerikada alabilirsin.

ancak sandığı göremeden devrilirsen sonun en iyi ihtimalle imralı canisinin yanı olur tabi sonunun mezar olma ihtimali de var.