bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- ölüm9
- saraca finch house2
- dansöz izleme keyfi12
- enayimiknatisii36
- aziz yıldırım12
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- insan olmaya ceyrek kala26
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- hangi renksiniz17
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- öylesine bir şeyler yaz3
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- online listesinden manita beğenmek7
- uzak durulası insan modelleri5
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geceye bir söz bırak8
- gocu50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlükteki şer çetesi12
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- tai lung42
- anın görüntüsü24
- evde dondurma yapmak5
- sözlükte herkesin avcı olması12
- flat white4
- sözlükteki zorbalar12
- s'i l v'e r m'i s t29
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- milan skriniar5
- ragnarın memeleri5
- limonlu dondurma4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- beşiktaş8
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
04.06.2013 yoldaş günlük
ben türk olarak halk için kendimi feda ettim ve polislerin kafama biber gazı sıkmasıyla kendimi hastanede buldum gözlerimi açtığımda. Tüm bedenimin sargılı olduğunu fark ettim.
Amacım sadece dünya barışı ve amerikan kapitalizmine karşı koymaktı. Neden mi ?
Çünkü senelerdir. bu topraklarda bir ırk uyuyordu. tv dizileri, subliminal, sex ve ünlü markaların kol gezdiği sinema filmleri, hükümetin yalanları ve bir çok düzenbazlıkları için oradaydım.
Düzenbazlık demişken onları da anlatayım,
her şeyden önemlisi Topraklarımızı nato ya peşkeş çeken bir başkanımız var. yapılacak olan Amerikan üssünün sözde kontrolü bizim elimizde olacaktı. Yalan mış. Natonun topraklarıyız ya onlar kontrol etmek zorunda.
Avrupa birliğine girmeyecektik, çünkü onlar kafirlerin oyunu idi. değilmiş şimdi anladık. Başbakanımız değişmiş eski başbakan yokmuş meğer. Bu değişimde seçimi kazandıktan sonra oluyor ya neyse.
Suriye ile barışmış idik. Esad bizim kardeşimiz di hani ? Esad la bu sorunları halletmiştik ? yalanmış meğer. Esadın teröristlerine silah ve asker yardımı yaptığımız gün gibi ortada.
Hani bizim dilimiz tek di dinimiz tek di ? Yalanmış ne tek din ne de tek dil imiş. Başbakan değişti ya yeni birisi oldu ya ondandır.
Hani biz mazlumun yanındaydık. Davos ta mazlumu savunduk. Yalandan hikaye imiş meğer 1 saat sonra anladık tepkimiz moderatöre imiş. Yalamadığımız toto kalmadı arkadaş dedirtiyor ya neyse.
Büyük orta doğu projesi diye bir şey yoktu hani ? eğer böyle bir şey varsa söyleyen şerefsizdi alçak tı namusuz du ? Yalan mış meğer esad ı ingilizlere peşpeş çekerken yakaladık.
Hani biz bebe katilleri ile müzakere etmezdik. Şerefsizlerle aynı masaya oturmazdık, oturanda şerefsiz di . Ne oldu ? başbakan değişmişti ya anladık ondanmış.
Neyse yazacak çok şey var da. şimdilik bu kadar.
not, imla ve yazım yanlışları için kusura bakmayın.
ben türk olarak halk için kendimi feda ettim ve polislerin kafama biber gazı sıkmasıyla kendimi hastanede buldum gözlerimi açtığımda. Tüm bedenimin sargılı olduğunu fark ettim.
Amacım sadece dünya barışı ve amerikan kapitalizmine karşı koymaktı. Neden mi ?
Çünkü senelerdir. bu topraklarda bir ırk uyuyordu. tv dizileri, subliminal, sex ve ünlü markaların kol gezdiği sinema filmleri, hükümetin yalanları ve bir çok düzenbazlıkları için oradaydım.
Düzenbazlık demişken onları da anlatayım,
her şeyden önemlisi Topraklarımızı nato ya peşkeş çeken bir başkanımız var. yapılacak olan Amerikan üssünün sözde kontrolü bizim elimizde olacaktı. Yalan mış. Natonun topraklarıyız ya onlar kontrol etmek zorunda.
Avrupa birliğine girmeyecektik, çünkü onlar kafirlerin oyunu idi. değilmiş şimdi anladık. Başbakanımız değişmiş eski başbakan yokmuş meğer. Bu değişimde seçimi kazandıktan sonra oluyor ya neyse.
Suriye ile barışmış idik. Esad bizim kardeşimiz di hani ? Esad la bu sorunları halletmiştik ? yalanmış meğer. Esadın teröristlerine silah ve asker yardımı yaptığımız gün gibi ortada.
Hani bizim dilimiz tek di dinimiz tek di ? Yalanmış ne tek din ne de tek dil imiş. Başbakan değişti ya yeni birisi oldu ya ondandır.
Hani biz mazlumun yanındaydık. Davos ta mazlumu savunduk. Yalandan hikaye imiş meğer 1 saat sonra anladık tepkimiz moderatöre imiş. Yalamadığımız toto kalmadı arkadaş dedirtiyor ya neyse.
Büyük orta doğu projesi diye bir şey yoktu hani ? eğer böyle bir şey varsa söyleyen şerefsizdi alçak tı namusuz du ? Yalan mış meğer esad ı ingilizlere peşpeş çekerken yakaladık.
Hani biz bebe katilleri ile müzakere etmezdik. Şerefsizlerle aynı masaya oturmazdık, oturanda şerefsiz di . Ne oldu ? başbakan değişmişti ya anladık ondanmış.
Neyse yazacak çok şey var da. şimdilik bu kadar.
not, imla ve yazım yanlışları için kusura bakmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar