bugün

akp ye oy veren insanlar

chp'ye oy verenlere gerizekalı demeyen sağduyulu insanlar. bi sen akıllısın, bi sen görüyorsun her şeyi, niye seçim yapıyoruz lan o zaman, akp'ye verilen oylar geçersiz sayılsın, chp hep iktidar olsun. cumhuriyet mitinglerinde hani çoğunluktunuz, o zaman da dedik, sessiz çoğunluk susuyor, seçimi bekliyor diye, anlamadınız. bu milletin derdi açlık, işsizlik, laiklik değil anlayın artık.

mazot 1 ytl olacak dediği için kıçınızla gülüyordunuz, baykal deyince çok mantıklı oldu, çok akıllısınız.
bu seçimi chp kazanırsa atatürk de kazanmış olacak dedi baykal, inandınız, koşa koşa oy verdiniz chp'ye, çok akıllısınız.
cumhurbaşkanı seçiminde 367 şartını veren yargıyı etkilemek için eğer bu karar çıkmazsa türkiye'de çatışma çıkar dedi baykal, çok doğru dediniz, hak verdiniz.
5 yıldır dışişleri bakanlığı yapan kişi cumhurbaşkanlığına aday oldu, eşinin başörtülü olması yüzünden bir anda türkiye iran olacak sandınız, askere dayandınız, muhtıra gelince mutlu oldunuz, çok akıllısınız çünkü, silah zoruyla isteklerini kabul ettirmeyi bir siz akıl ettiniz. ama aptal olanlar kendi özgür iradeleri ile oy verenler.

ne çok akıllı varmış bu memlekette be, 16 milyon seçmene sırf kendi partisine oy vermedi diye aptal diyen adamın aklından şüphe etmemek gerekir, değil mi ama.