bugün

how i met your mother

ulan totoşlar 2005 yılından beri üniversite hayatımdan beridir izliyordum bu diziyi. 8 sene geçti lan 8 çocuk doğsa okula gider hatta okuma yazma öğrenir, kız arkadaş bile yapar laleler. Lan olum bok var merak ediyorsun ama gönül işte gülüyoruz, eğleniyoruz diye bağlandık diziye gitti. Her bölümünü yayınlandığı gibi izliyordum. Geceleri netten abd üzerinden olmadı salı günleri nete düştüğü anda. Ama bu kadar emeğe değdi mi? Olum lost'un finali gibi her şey bir şakaymış gibi yapacanız diye korkuyorum. Ayıp ulan.

Bundan sonrasını naciz bedenim kaldıramayacak ve bana daha fazla kaldırmasınlar diye spoiler içinden konuşuyorum oraya geçin gari.

--spoiler--
Lan bu mu anne? Anneyi vermişler elimize, pardon babayı vermişler olacaktı. Hacı biraz daha albenili bir hatun bulaydınız lan. Sarışın diye diye bitirdiniz bizi, lan bu bildiğin kumral az zorlasan esmer dahi olur.* Hayır lily'nin hastasıyım az ona benzesin diye kastırmışınız farkındayım da olmaz hacı dayı bu. yo dostum yo.

ayrıca bu bildiğin furby oyuncaklar vardı eskiden bilenler bilir. onlara benziyor la.

al sana bu annemsi;
görsel

al bu da furby;
görsel

hem furby daha sarışın lan baksana.* demem o ki olmamış bu çocuk. Yeniden yapın. Ancak hedef şaşırtıyorlar gibi geldi bana. Anne bu havası verip öbür sezonda robini yine ted'e itelemeye kalkarlarsa önce kafama sıkar sonra bu yapım ekibine sıkarım. Bu böyle biline.*
--spoiler--