bugün

aykut kocaman ın alkışlama konusunda açıklaması

ben bu kadar linç kültürünü her alanda sindirmiş bir an ve tarih insanlığın hiç bir anında yaşanmaıştır diye düşünüyorum.

sanıyorum türklerin içinde var bu. güçlü olanın olmayanı ezmek isteği ve arzusu. burada gs güçlüdür demiyorum, kendisini güçlü zannettiği pek açık. şampiyon olmuş ama o ona yetmemiş. alkışlanmak istiyor fenerlisi tarafından.

fenerli alkışlarız tabi amına koyayım uzun ligde başarılısın dese o zaman da alkışlatmış olmanın ona tattırdığı ego ile ezecek hesabı böylece bu.

kavgaya her an hazır avam görüntüsü bunun adı. alkışlayacaksın baskısı ne amına koyayım. alkışlamıyoruz ne olacak daha mı az şampiyon olacaksın. alkışlıyoruz ne oldu daha mı çok şampiyon oldun. futbol sadece bu oyun. başka bir şey değil.

ha seneye fener şampiyon olsa kendi sahanda da son maç olsa alkışlayacak mısın? hayır yan çizeceksin, geçen sene alkışlamadın ben de alkışlamam diye. e hani başarılı ise her türlü alkışlanırdı.

o değil fenerlilerin bir kısmı da sana aynı baskıyı kurmayacak mı ? e kuracak tabi. sonra futbol kirli diyorsunuz. e siktiniz attınız, halı sahalarda mahalle arasında oynadığımız oyunun prof. halini. kirlettiniz şimdi de kirlenmiş diyorsunuz.

o değil, eğer aykut söylediyse bunu, en azından sebebini söylemiş; avamlığı tavana vura vura alkışlamam ben bu amcıkları mı deseydi.
güncel Önemli Başlıklar